חשש לנזק במערכת העצבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לנזק במערכת העצבים
    דניאל
    18/08/2009

שלום,

אני בן 20, ואובחנתי בגיל 10 כסובל מתסמונת טורט, לוקח כבר שנים את התרופה ריספונד/ריספרדל במינון 1 מ"ג ליום.

בשנה האחרונה התחילו לי מגוון תסמינים חוזרים ונשנים כגון: זרמים/עקצוצים בידיים וברגליים, סחרחורות, הזיות ריח (תחושת ריח משונה לעיתים מהאף), כאבים בשרירי הצוואר וקושי להניע את הצוואר (עברתי פיזיוטרפיה לצוואר), בלט גרמי בעצם אוקציפיטלי בגולגולת (נוירוכירורג איבחן אוסטאומה) ובלט גרמי בעמ"ש צווארי, אי שקט, אובססיביות, עצבנות, ירידה בזיכרון, הפרעות שינה, גלי חום, טכיקרדיה, תכיפות במתן שתן, כאבים בשרירי החזה, CPK גבוה מאוד (888 - ללא נזק לשריר הלב וללא פעילות גופנית טרם הבדיקה) וכו'..... יש לציין שביצעתי לפני 10 חודשים בדיקת CT מוח שיצאה תקינה! ולפני שבועיים EMG שיצא תקין!!....שללתי גם הפרעה בתפקוד בלוטת התריס (TSH תקין!!!) ואף תפקוד הלב תקין.

האם ייתכן כי היה לי אירוע מוחי???מה עליי לעשות, למי לפנות וכיצד ניתן לטפל בבעיה? האם יש צורך בבדיקת MRI חוט שדרה?

תודה ואשמח לקבל תשובה בהקדם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לנזק במערכת העצבים

הוספת תגובה

• חשש

ד''ר איתן אוריאל
    20/08/2009

מאחר ומדובר באוסף נרחב של תלונות יש צורך לקבל את ההיסוטריה הרפואית המלאה ולבצע בדיקה גופנית. חשוב לברר בהקדם האם רמת הCPK עדיין גבוהה ובמידה והתשובה חיובית לברר את הסיבה לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל צור איתי קשר

אנונימי
    05/10/2009

שלום דניאל , עקב שימוש בתרופה ריספרדל עברתי גם כמה מהתופעות שאתה מדבר עליהם , צור איתי קשר למייל או מסנגר [email protected]
    שמי אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו