מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב חדשעמית19/08/2009
אני בת 26 עם טרומבופילה (פקטור 2 וMTHFR הומוזיגוט) שהתגלו במקרה ללא אירועים קודמים. לפני כ-4 חודשים התחילו לי כאבי ראש מוזרים, ממוקדים בעיקרם בצד שמאל- עקצוצים, כאבים, תחושת קור וחום מוגברת בצד שמאל וכו'. לפני כחודשיים עשו לי MRI ו MRV שיצאו תקינים. האבחנה הייתה שהכאב ממקור צוארי - קיבלתי זריקה וINDOVIS ודפלפט כרונו למשך חודש. כבר חצי חודש אינני נוטלת את הכדורים
כבר שבוע שיש לי "כאב חדש". בניגוד לכאבים הקודמים שהיו ממוקמים בצד שמאל והיו זזים ונעים, הכאב הזה ממוקם ממש באמצע הראש- בחלקו העליון ומתבטא לעיתים בעקצוצים ולעיתים בתחושה של כאב פנימי, מן לחץ פנימי הראש. הכאב הזה קבוע באמצע הראש. בכל התקופה של הכאבים טרם היה לי כאב מהסוג הזה.
למיטב ידיעתי הסינוסים נמצאים באמצע הראש ולפני הMRI כל הזמן שאלו אותי אם כואב לי שם.
האם עלי לדאוג מהכאב החדש או האם זה תואם את האבחנה? האם יכול להיות שכשעשו לי את MRV לא הייתה חסימה ועכשיו יש? אודה לך מאוד על תגובתך שכן אני מאוד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חדש
ד''ר איתן אוריאל23/08/2009כחולהבטרומבופיליה הינך נמצאת בסיכון גבוה לאירועים טרמבוטיים לרבות חסימות בכלי דם ורידים מוחיים. מאחר והינך מתארת כעת תלונה חדשה חשוב שתיבדקי על ידי רופא שיבצע בדיקה נוירולוגית, כולל התבוננות בקרקעית העין, על מנת להחליט האם יש צורך בהדמיה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)