רגישות בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות בפנים
    אמיר
    24/08/2009

שלום ליפני כ-3 חודשים הופיע רגישות בכל הצד הימיני של הפנים רגישות למגע ולקור כולל הרגשת נימול ליד האוזן הלכתי לטיפול במחטים והמטפל אמר לי שקבלתי כניראה מכת קור בפנים הוא טיפל בי כ-7 טיפולים ובאמת ההרגשה השתפרה אך עם השמן הרגישות חזרה בנוסף הופיע לי סחרחורות שבאים בליליה במיטה לרוב גם קפיצות שריר אחורי ביד ימין אני נורא חושש מפגיעה במערעת העצבים מאז הרגישות אני בלחץ וחרדה אודה לך עם תייעץ לי מה הסימפטומים האם אני צריך לעשות בדיקה מסוימת?
    האם זה יכול להשתפר עם הזמן?
    בתודה מראש אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות בפנים

הוספת תגובה

• רגישות

ד''ר איתן אוריאל
    26/08/2009

לא ציינת מה היתה הסיבה להפרעת התחושה בפנים לפני כשלושה חודשים. לגבי הסחרחורת ,חשוב להבין האם מדובר בתחושה שכל החדר סובב סביבך (ורטיגו) או בתחושה כללית של חוסר יציבות. יש להתבונן בתנועות הלא רצוניות ביד ולאפיין. אני מציע לפנות לרופא לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבה

אמיר
    27/08/2009

הסיבה לרגשיות לדעתי הייתה אחריי לילה של חוסר שינה ושתיית אלכוהול מרובה מאז הרגישות הופיעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

אמיר
    27/08/2009

בדיקת נירולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו