נימלול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימלול
    לי
    26/08/2009

שלום,
    בת 28 לאחרונה שמתי לב שבכף הרגל והאצבעות של רגל שמאל יש לי תחושת נמלול. זה קורה לפעמים מספר פעמים ביום בזמן שאני יושבת. לעיתים אני מרגישה שיש תחושה דומה במקומות נוספים בגוף כמו כפות הידיים והאצבעות אך שם התחושה כל כך חלשה עד שאני לא בטוחה אם היא אכן קיימת. האם הגיוני שתהיה בעיית נמלול כללית שתורגש יותר באזור מסויים? נשלחתי לבדיקת EMG ע"י רופא משפחה, לא ידעתי לומר לו אם אכן יש תחושת נימלול באזורים נוספים בגוף, אך אני תוהה אם יש טעם בבדיקה במידה שאכן קיימים נימלולים באזורים נוספים בגוף (בהנחה שאני לא מדמיינת והם אכן קיימים)? אם אין טעם בבדיקה אז מה בכל זאת צריך לבדוק?
    אציין שאני מקבלת כרגע כמות גדולה של הורמונים (ייתכן קשר בין הדברים?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימלול

הוספת תגובה

• נימלול

ד''ר איתן אוריאל
    26/08/2009

חשוב מאוד לקבל את הפיזור המדויק של התלונה ולבצע בדיקה נוירולוגית. קיימים מצבים תורשתיים בהם העצבים ההיקפים רגישים לכל לחץ מקומי כך שעשויה להתקבל תמונה דומה. אני מציע לפנות ליעוץ נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו