מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת נימלול בפניםטלי27/08/2009
שלום,
אני בת 38 ובשבוע האחרון אני חשה תחחושה של נימול בעיקר בחלק השמאלי של הפנים. לעיתים אני מרגישה חלק מהנימול גם ביד שמאל. פניתי לרופא המשפחה גם לאחר שעשיתי צילום גב בו נמא כי אני יש לי עקמת ושינויים ניווניים בחוליות T5-T10 . רופאה המשפחה כמעט ואינו התייחס לתחושת הנימול בפנים, שלח אותי לבדיקת EMG גפיים עליונות. הרופא טען כי אם לחץ הדם תקין, איני סובלת מהפרעות בקב הלב אז אין סיבה לחשוש מאירוע מוחי.
אני איני רגועה כלל ולעיתים אני חושבת שאולי מפאת הלחץ אני מרגישה תחושה חזקה יותר של נימול בפנים. אני כבר לא ודעת אם זה תחושה בגלל לחץ פנימי או שבאמת אני מרגישה תחושת נימול. אני מנסה להרגיע את עצמי, אך התחושות בפנים חוזרות ושוב גורמו לי ללחץ.
מה עלי לעשות ? מה אומר תחושת נימול בפנים ?
אשמח לקבל תשובה במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול
ד''ר איתן אוריאל30/08/2009השינויים בעמוד השדרה אינם קשורים לתלונות שתיארת. בדיקת EMG איננה הבדיקה המתבקשת לנימול בפנים וביד. אינני יודע על סמך מה קבע רופא המשפחה את המלצתו אולם אין באפשרותי לחלוק על רופא שבדק אותך והתרשם מתלונתך. באופן כללי ומבלי להתייחס לגופו של ענין,תחושת נימול או הירדמות במחצית הפנים או הגוף מחייבת פניה למיון לשלילת ארוע מוחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)