שאלה לגבי נימול בגפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי נימול בגפיים
    לולי
    06/09/2009

הגעתי לפיזותרפיה, עקב מה שנראה כדלקת ממושכת בכפות הידיים. במהלך הבירור הסבירה הפיזותרפיסטית שהיא מודאגת הרבה יתר מכך יש לי תחושת נימול בגפיים כל הזמן וכן בפה. היא אמרה שידי אדומות ושיש נפיחות בידיים . היא נשמעה מודאגת. התחלתי לקרוא באינטרנט ורציתי להבין מה המשך הבירור שעלי לעשות? האם יש קשר בין התופעות לנטילת רטלין? הבנתי שיש קשר לתפקוד ירוד של בלוטת התריס אך לא ברור לי האם אנדוקרינולוג מטפל בכך? אני אקבע תור לנירולוג, אבל בינתיים אני רוצה להבין מדוע הדאיגו התופעות של הידיים הנפוחות מעט והצבע. מה הבעיה בתופעת הנימול? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי נימול בגפיים

הוספת תגובה

• נימול

ד''ר איתן אוריאל
    06/09/2009

יש צורך שרופא יתבונן בהקדם בידייך שכן נפיחות ושינוי צבע עשויה להצביע על בעיה בכלי דם,בעוד שנפיחות בלבד מצביעה על בעיה הורמונלית או פנימית ונימול על בעיה נוירולוגית. מבלי לבדוק אותך אינני יכול להתקדם באבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו