מיגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנות
    יפה לאור
    09/09/2009

בת 51 מזה 30 שנה סובלת ממיגרנות קשות , מטופלת בכדור מניעתי אלטרול 20 מ"ג., בזמן התקפים ניסיתי את כל הכדורים האפשריים כגון: ריזלט, אימיטרקס, רילרט, אקסדרין וללא הועיל, המיגרנות רק מתגברות ולצערי הרב פוגעות בתפקוד היומיומי, המשפחתי וכן במסגרת העבודה.
    לאחרונה התייעצתי עם ניאורולוג בכיר שהמליץ להתחיל טיפול מונע עם כדור בשם טופיתרים 25 מ"ג/טופומקס. בשבוע האחרון התחלתי בטיפול בלקיחת טופיתרים כל ערב אך התופעות הנלוות לא מאפשרות לי להמשיך בטיפול מכיוון שיש לי תחושת רפיון בשרירים, חולשה, סחרחורות, חוסר תיאבון ולצערי שוב מיגרנות. ההתקפים הולכים ונעשים תכופים יותר ואני צורכת מספר רב של כדורים.
    מה עליי לעשות??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנות

הוספת תגובה

• מיגרנות

ד''ר איתן אוריאל
    14/09/2009

לרוב טופמקס עוזר במינונים גבוהים יותר, אולם במידה והינך סובלת מתופעות לוואי יש צורך להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי הפסקת הטיפול. ישנם תכשירים מניעתיים רבים אחרים לטיפול מניעתי במיגרנה כגון אלטרול,דרלין ודפלפט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנות קשות

יפה לאור
    15/09/2009

דר' איתן שלום רב,

תודה שחזרת אלי.

ביום חמישי האחרון הייתי בייעוץ נוסף אצל ניורולוג מומחה לאחר שהפסקתי את הטיפול בטופיתרים
    עקב תופעות לוואי לא נעימים והמליץ להתחיל טיפול אחר בדפלפט פעמיים ביום 200 מ"ג כל אחד.
    לאחר הייעוץ פניתי לרופא המשפחה אשר המליץ לא להתחיל את הטיפול בטענה שאם הטופיתרים לא התאים לי ,אז גם הדפלפט לא יתאים וחבל שאתחיל.
    במקביל הפנה אותי לC.T מוח וכן אמר לי להתחיל במשך שבוע ימים להפחית את המינון של האלטרול לחצי כדור במשך שבוע ולאחר מכן לרבע ולאחר שבוע שני להפסיק כי אין טעם שאקח טיפול מונע שגם הוא לא
    עוזר לי ורק לאחר תוצאות הC.T נחליט על טיפול אחר, ובינתיים בזמן התקף לקחת רילרט.
    שאלתי היא האם זה נכון לעשות או שאתה יכול להמליץ לי משהו אחר?
    דבר נוסף שמהווה לי בעיה , אני כרגע בגיל מעבר וסובלת מגלי חום קשים, לא יכולתי לקחת
    הורמונים מכיוון שאני מטופלת מגרנותית.
    האם יש לך איזו שהיא המלצה גם לגבי הנ"ל?

אשמח לקבל את תשובותיך

תודה מראש

יפה לאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו