כאבים לאחר אירוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר אירוע
    דוד
    15/10/2009

לפני כחודש וחצי עברתי אירוע מוחי קל. כתוצאה ישנה חולשה של הגפים השמאליות. מאותו הלילה אני סובל מכאבים בגפים השמאליות, ברגל לאחר עמידה ממושכת, ובהליכה כבר לאחר כ500 מ' מתחילים הכאבים. ביד הכאבים הם כמעט בלתי פוסקים גם במנוחה, אני מתעורר בלילה מהכאבים.
    נראה לי שהכאבים מתמקדים בשרירים. בבית החולים בעת האישפוז נאמר לי כי הכאבים הם מהשרירים. הרופאה הנירולוגית בקופת חולים אומרת כי אין קשר בין הכאבים לאירוע המוחי, והכאבים קשורים לכלי הדם. בבדיקת דופלר שעברתי לא נמצאה בעיה בכלי הדם. אודה לכם אם תוכלו לענות על השאלה האם הכאבים שהתחילו בלילה שבו עברתי את האירוע קשורים לאירוע.

בתודה דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר אירוע

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר איתן אוריאל
    20/10/2009

יתכנו כאבים בעקבות אירוע מוחי-תסמונת הכאב המרכזי. ניתן לטפל בהם בהצלחה בתכשירים כגון אלטרול או למיקטל אולם יש צורך לוודא את האבחנה קודם. מומלץ לפנות לנוירולוג בענין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו