חוסר שיווי משקל וכאבי ראש - קושי ללכת וקושי להתרכז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שיווי משקל וכאבי ראש - קושי ללכת וקושי להתרכז
    אירית
    15/10/2009

שלום רב,
    כבר חודש וחצי אני סובל מתופעה של חוסר שיווי משקל בהליכה וקושי להתרכז ולהתמקד. המדובר בתחושה כאילו יש לי לחץ תמידי/משקל כבד על הראש וחוסר שיווי משקל בהליכה (מעין זיגזג). לזה הצטרפו מאוחר יותר לחץ וכאבים ברקות ומסביב לאזניים וממש קשה לי להניח את הראש על הכרית משום שבכל תנוחה אני מרגיש לחץ בראש. כשאני קם אני מרגיש כאילו ישנתי על משהו קשה במיוחד (החלפתי כבר 4 כריות וכולן רכות במיוחד) והאזור בראש עליו נשענתי רגיש וכואב. הראש מרגיש כבד כל הזמן. יש לציין כי אני סובל אף מכאבי צוואר ואורתופד רשם לי etopan שלא עזר.
    בדיקות הדם תקינות. נבדקתי על ידי רופא אא"ג שאמר כי האזניים תקינות. עשיתי CT לראש ולעמ"ש צווארי ואף MRI לראש. הנוירולוג אמר כי הבדיקות תקינות וכי ככל הנראה המדובר במתח ורשם לי אלטרולט.
    שאלתי היא האם תופעות כאלה אכן יכולות לקרות ממתח?
    אודה להתייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר שיווי משקל

ד''ר איתן אוריאל
    20/10/2009

אינני יכול לחלוק או להוסיף על נוירולוג שבדק אותך. יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית ולהתבונן בבדיקות ההדמיה ישירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו