מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר שיווי משקל וכאבי ראש - קושי ללכת וקושי להתרכזאירית15/10/2009
שלום רב,
כבר חודש וחצי אני סובל מתופעה של חוסר שיווי משקל בהליכה וקושי להתרכז ולהתמקד. המדובר בתחושה כאילו יש לי לחץ תמידי/משקל כבד על הראש וחוסר שיווי משקל בהליכה (מעין זיגזג). לזה הצטרפו מאוחר יותר לחץ וכאבים ברקות ומסביב לאזניים וממש קשה לי להניח את הראש על הכרית משום שבכל תנוחה אני מרגיש לחץ בראש. כשאני קם אני מרגיש כאילו ישנתי על משהו קשה במיוחד (החלפתי כבר 4 כריות וכולן רכות במיוחד) והאזור בראש עליו נשענתי רגיש וכואב. הראש מרגיש כבד כל הזמן. יש לציין כי אני סובל אף מכאבי צוואר ואורתופד רשם לי etopan שלא עזר.
בדיקות הדם תקינות. נבדקתי על ידי רופא אא"ג שאמר כי האזניים תקינות. עשיתי CT לראש ולעמ"ש צווארי ואף MRI לראש. הנוירולוג אמר כי הבדיקות תקינות וכי ככל הנראה המדובר במתח ורשם לי אלטרולט.
שאלתי היא האם תופעות כאלה אכן יכולות לקרות ממתח?
אודה להתייחסותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שיווי משקל
ד''ר איתן אוריאל20/10/2009אינני יכול לחלוק או להוסיף על נוירולוג שבדק אותך. יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית ולהתבונן בבדיקות ההדמיה ישירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)

