כאבי אוזניים /ראש /וגרון ולחצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אוזניים /ראש /וגרון ולחצים
    דניאל
    26/10/2009

אני סובל מעל חצי שנה מכאבי ראש שמתאפיינים יותר מעל המצח ומאחורי האוזניים ומאחורי העיניים עד העורף
    ואני מרגיש ירידה בשמיעה+לחץ חזק מאוד באוזנייים ובראש בכלל וכל היום מרגיש עייף והתופעה הכי חזקה כשאני קם משינה למשך שעה בערך שאני בקושי יכול לתפקד כל הראש כואב ולחוץ תשוש עד שעזבתי אתה עבודה בגלל זה כי אני בקושי יכול לתפקד
    אני בן 22
    אני משתמש בתרופות קצת פחות משנה של שחפת אלה
    pirazinamid
    etambutol
    claritromicin
    otcoxacin

כמוש זכור לי לפני חצי שנה נוירולוג הביא לי שני כדורים
    טיגרטול
    וקלונקס ואם אני זוכר זה היה עוזר או שהאוזניים היו קצת נפתחות לי והייתי שומע יותר טוב ובלחץ בראש ירד קצת או שזה מקריי

כרגע הרופא שהלכתי הביא לי לנסות את זה
    depalept 400 -600 mg ביום
    אבל אני מפחד לקחת את זה בגלל הנזק שקשור שזה יכול לעשות לכבד כי גם ככה אני נוטל כ12 כדורים של שחפת ביום
    אתה חושב שזה יכול לעזור הכדורים האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר איתן אוריאל
    28/10/2009

אני מציע לפנות לרופא א.א.ג בגין ההפרעה בשמיעה. יש צורך בבדיקה נוירולוגית על מנת לאבחן את המקור לכאבי הראש. הינך צודק כי השילוב בין הדפלפט לתרופות לשחפת עלול להיות בעייתי שכן גם הן עוברות פינוי כבדי. לאחר האבחון יהיה ניתן להציע טיפול מיטבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל רופא

דניאל
    28/10/2009

אני מרגיש את האוזן סתום ולחצים בראש בעיקר שאני קם משינה אפילו אם ישנתי 10 דקות שינה עמוקה אני קם ואני מש הפוך מכל הכרבים
    לא אףף אוזן גרון
    ולא נוירולוג מוצר בעיה
    יש איזה בדיקת דם שאני יכול לבקש חוץ מציללומים?מה שמות אם כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו