מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי אוזניים /ראש /וגרון ולחציםדניאל26/10/2009
אני סובל מעל חצי שנה מכאבי ראש שמתאפיינים יותר מעל המצח ומאחורי האוזניים ומאחורי העיניים עד העורף
ואני מרגיש ירידה בשמיעה+לחץ חזק מאוד באוזנייים ובראש בכלל וכל היום מרגיש עייף והתופעה הכי חזקה כשאני קם משינה למשך שעה בערך שאני בקושי יכול לתפקד כל הראש כואב ולחוץ תשוש עד שעזבתי אתה עבודה בגלל זה כי אני בקושי יכול לתפקד
אני בן 22
אני משתמש בתרופות קצת פחות משנה של שחפת אלה
pirazinamid
etambutol
claritromicin
otcoxacin
כמוש זכור לי לפני חצי שנה נוירולוג הביא לי שני כדורים
טיגרטול
וקלונקס ואם אני זוכר זה היה עוזר או שהאוזניים היו קצת נפתחות לי והייתי שומע יותר טוב ובלחץ בראש ירד קצת או שזה מקריי
כרגע הרופא שהלכתי הביא לי לנסות את זה
depalept 400 -600 mg ביום
אבל אני מפחד לקחת את זה בגלל הנזק שקשור שזה יכול לעשות לכבד כי גם ככה אני נוטל כ12 כדורים של שחפת ביום
אתה חושב שזה יכול לעזור הכדורים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר איתן אוריאל28/10/2009אני מציע לפנות לרופא א.א.ג בגין ההפרעה בשמיעה. יש צורך בבדיקה נוירולוגית על מנת לאבחן את המקור לכאבי הראש. הינך צודק כי השילוב בין הדפלפט לתרופות לשחפת עלול להיות בעייתי שכן גם הן עוברות פינוי כבדי. לאחר האבחון יהיה ניתן להציע טיפול מיטבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל רופא
דניאל28/10/2009אני מרגיש את האוזן סתום ולחצים בראש בעיקר שאני קם משינה אפילו אם ישנתי 10 דקות שינה עמוקה אני קם ואני מש הפוך מכל הכרבים
לא אףף אוזן גרון
ולא נוירולוג מוצר בעיה
יש איזה בדיקת דם שאני יכול לבקש חוץ מציללומים?מה שמות אם כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)