מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה מוזרה עקב הפסקת אלטרול 25וסנטי06/11/2009
אני בת 48 , ולוקחת כבר כמה שנים אלטרול 25 , בלילה, (בהמלצת נאורולוג) עקב כאבי ראש (קסדה) כל בוקר. זה מאוד עוזר לי ומונע את כאבי הראש. ניסיתי לרדת ל-10 אך זה לא עזר. לאחרונה החלטתי שאני אנסה לא לקחת כל יום את האלטרול וכך אולי להפסיק בכלל כדי לא לקחת כדורים כל חיי.
כבר שבועיים שאני לוקחת את הכדור רק 3 פעמים בשבוע במקום כל יום. בהתחלה היו כאבי ראש אבל עכשיו הם פוחתים והולכים. התופעה המוזרה שמתרחשת ואני לא יודעת אם ליקשור את זה להפסקת הכדור זה שאני לא ישנה בלילה. זאת אומרת אני כן ישנה כי אני חולמת (ולא חלומות בהקיץ) אך בתחושה שלי אני כל הזמן ערה. אני קמה בבוקר בתחושה שהייתי ערה כל הלילה והייתי מודעת לכל המתרחש, ורק בזכות חלומות שאני זוכרת מפעם לפעם אני מבינה שישנתי.
זה מצב שמאוד מדכא אותי ואני מבקשת עזרה דחופה האם יש קשר בין הפסקת הכדור כל יום לתופעה מוזרה זו, שמתרחשת כל לילה וגם אם אני ישנה בצהריים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרול
ד''ר איתן אוריאל10/11/2009מאחר ואלטרול גם משרה שינה יתכן ויש קשר בין הפסקתו לתופעה שתיארת. במידה והתלונות נמשכות ומטרידות אותך ניתן לפנות למעבדת שינה להערכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)