שבץ מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבץ מוחי
    לנה
    13/11/2009

שלום,

סבתא שלי בת 71 עברה לפני כשלושה שבועות שבץ מוחי, היתה במין קומה, בשבוע אחרון חל שיפור קל במצבה, היא פותחת עיניים(נראה שלא רואה), מגיבה כשמדברים איתה ואומרת מילים בודדות באופן לא ברור. היא עדיין נמצאת במחלקה סיעודית במרכז שיקום בבאר שבע, ואינה מקבלת שום טיפול.
    האם אתם יכולים להמליץ לנו על בית חולים או מרפאות פרטיות שיוכלו לעזור לסבתא לחזור להכרה מלאה ולהשתקם? כי כרגע המצב שלה קצת השתפר אך היא לא מקבלת שום טיפול ותמיכה רפואית.

אודה לתשובתכם,
    לנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבץ מוחי

הוספת תגובה

• שבץ

ד''ר איתן אוריאל
    26/11/2009

יש צורך לקבל סטאטוס נוירולוגי על מנת להחליט על המשך טפול ופוטנציאל שיקומי. אני מציע לבקש יעוץ נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבץ

ד''ר איתן אוריאל
    26/11/2009

יש צורך לקבל סטאטוס נוירולוגי על מנת להחליט על המשך טפול ופוטנציאל שיקומי. אני מציע לבקש יעוץ נוירולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו