זכויות עובד לאחר אירוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות עובד לאחר אירוע מוחי
    דבורה
    26/09/2007

שלום רב
    לפני כחודש וחצי עברתי אירוע מוחי "קל" כהגדרתם.היתי באישפוז 5 ימים ,ממתינה לבדיקת MRI .[ההמתנה ארוכה].אתמול ניבדקי אצל הנוירולוג שמסר שאני יכולה לשוב לעבודה בהדרגה.היום היתי אצל רופא תעסוקה שקבע שאני כשירה לעבודה מלאה.
    עלי לציין שבינתיים יש לי עדיין בעיה בנהיגה ממושכת שמתבטא בכאבי ראש,חוסר ריכוז,איבוד רגעי של השליטה על הרכב והרדמות רגל ימין-הפגיעה אצלי בשמאל עם חולשת צד ימין.כמו כן יש לי תופעות של עייפות לאחר פעולות פשוטות ביותר וכאבי ראש כאשר יש רעש וקהל רב שמדבר מסביבי.
    אני עובדת כאחות בקהילה 5 ימי עבודה בין השעות 07.00-13.00 ופעמיים בשבוע חוזרת בשעות 16.00-19.30.אני גרה מרחק נסיעה של 45 דקות ברכב למקום עבודתי ובתחבורה ציבורית 90 דקות לפחות עם החלפת 3 אוטובוסים-לכל כיוון.
    ביקשתי לעבוד בסניף קרוב לבית אך סרבו לבקשתי בטענה "שזה מה יש-אלה הם צורכי המערכת".
    שאלותי הם:
    1.האם אני אכן כשירה רפואית לחזור לעבודה במתכונת מלאה כולל יומיים מפולצים.?
    2.האם אינני לוקחת סיכון בריאותי בנהיגות הרבות שאני אמורה לבצע?
    3.איך אוכל לחזור בהדרגה -ומהן זכויותי בנדון?
    עלי לציין שאני בת 50 והיתי פעילה מאד לפני האירוע.
    אשמח לקבל תשובה עוד לפני תום החג-לפני 30.09.07 בכדי שאדע מה להחליט.
    הרבה תודה מראש וחג שמח,דבורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זכויות

ד''ר איתן אוריאל
    02/10/2007

בהחלט יתכן ויש באפשרותך למצות זכויות נוספות בעבודה ובביטוח לאומי. כמובן שאינני יכול להעריך את מידת האי כשירות על סמך התיאור שמסרת ויש מקום לקבל היסטוריה רפואית מלאה,לעבור על מסמכי האשפוז ותוצאות ההדמיה וכמובן לבצע בדיקה נויורולוגית. הינך מוזמנת לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למידע

דבורה
    09/10/2007

דר' שלום
    אשמח לבקר במרפאה באיכילוב.
    האם יש צורך לטופס 17?
    מה הטלפון שם?
    אם אינך יכול לרשום הטל'-אני מבינה.
    תודה,דבורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר איתן אוריאל
    11/10/2007

יש צורך בטופס 17. מספר הטלפון לצורך קביעת תורים הינו-6974000.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע מוחי קל לפני חודש וחצי

ישראל
    13/10/2007

שאלתי האם אני יכול להשתמש בכדור סיליאס לאחר אירוע מוחי ....?
    ישנה פגיעה בתיפקוד גם בגלל האירוע והתרופות של לחץ הדם
    בתודה ישראל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו