מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש לוחץ... זקוקה לעזרה!עינב17/12/2009
לפני כ- 3 שנים החלו לי כאבים עזים בחלק האחורי של הראש ועד היום אינם פוסקים לרגע.
הבדיקות שביצעתי:
בדיקות דם כולל בדיקת קרישיות- תקין
CT ראש- תקין
מיפוי עצמות- תקין עקמת קלה ביותר.
רנטגן לצואר- תקין עפ"י אורטופד אך לא לדעת שני כירופרקטים (הם טוענים שאין לי קשת בצואר).
אני כבר מיואשת ואיני יודעת מה לעשות.
תחילה לקחתי אלטרולט שלא עזר כלל. אח"כ התחלתי טיפול ע"י דיקור שגם לא עזר ובנוסף טופלתי אצל כירופרקט שאולי עזר ממש במקצת.
הכאב הזה מפריע לי כל היום ואינו מרפה.
אני כבר לא יכולה לחיות עם הכאב הזה.
ברצוני לציין שמלבד כאבי הראש נוספים תופעות לוואי כמו טיקים באף (חלשים מאוד), מדי פעם אני מרגישה חום נקודתי היכול להופיע בכל חלקי נגוף, לעיתים התכווציות קלות ברגלים, סחרחורות, חוסר ריכוז, נימול באיזור המצח, כאבי גב, צואר ושכמות שעם הזמן רק מחמירים.
למי אני יכולה לפנות?
איך ניתן להקל על הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר איתן אוריאל18/12/2009קיימות סיבות רבות לכאבי ראש. חשב לבצע בדיקה נוירולוגית ולקבל פרטים נוספים לגבי סוג הכאב,פיזורו,משכו ואופיו. בהמשך יהיה ניתן להתאים טיפול יעיל יותר מהנוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)