אירוע מוחי קל חזר אחרי שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע מוחי קל חזר אחרי שנתיים
    חנן
    23/12/2009

אני בן 61 ולפני 10 ימים עברתי – בפעם הרביעית - אירוע מוחי "קל" שהתבטא באובדן זיכרון במספר נושאים יומיומיים למשך כ- 8 שעות. יצאתי עכשיו מרופא המשפחה שקבע, על-סמך תוצאות תקינות של בדיקות סי.טי. מוח ודופלר של עורקי הצוואר, שלא נדרש שום טיפול מעבר ל אספירין 325 מ"ג שאני נוטל בקביעות מאז האירוע המוחי הראשון לפני 32 חודשים. בנוסף לאספירין אני נוטל בקביעות טיפות - אזופט וטרבתן – לטיפול בגלאוקומה וגלולות – סימבסטאטין ואוקסאאר-פלוס - לטיפול בכולסטרול ויתר לחץ-דם. בעקבות האירוע הראשון הייתי במעקב מרפאת-השבץ בבי"ח איכילוב ת"א ושם הונחיתי ליטול בקביעות את האספירין ולהחליף את התרופות שנטלתי עד אז נגד הגלאוקומה ושכללו חוסמי-ביטא אשר "נחשדו" כגורם אפשרי לאירוע. האירוע הנוכחי הינו לאחר פרק זמן של כשנתיים מהאירוע הקודם – השלישי. שאלתי היא – האם נראה לכם שיש לי צורך בהמשך בירור נוירולוגי ובדיקת גלי-מוח, והאם קיים סיכון שהאירועים הקלים הם הקדמה לאירוע מוחי קשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אירוע

ד''ר איתן אוריאל
    24/12/2009

אירוע מוחי חוזר על רקע טיפול באספירין מחייב התייחסות מיוחדת, בירור וכן לשקול את החלפת הטיפול הקיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו