לחץ תוך גולגולתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ תוך גולגולתי
    שני
    29/12/2009

שלום,
    לפני כ-3 שבועות התחלתי לסבול מכאבי ראש חזקים המלווים בכאב בעיניים, בעיקר בשינה, כמו מין לחץ חזק באזור הקדמי של הראש. הרופא משפחה הפנה אותו לנוירולוגית ולאחר בדיקת עיניים הרופא אמר שיש שיש סימנים ללחץ תוך גולגולתי גבוה. כעת שלחו אותי לבדיקת C.T אולטראסאונד של העין ובדיקת שדה ראיה שעדיין לא עשיתי אף אחת מהן. אתמול התקשרה אלי הנוירולוגית ואמרה שאני צריכה להתאשפז בבי"ח על מנת לעשות גם בדיקת של רמת לחץ תוך גולגולתי, היא חושדת בקריש דם בעצב הראיה. קראתי קצת באינטרנט ועדיין לא הבנתי מה הקשר בין כל הדברים והאם כל הבדיקות האלו באמת נחוצות? אם אוכל לקבל פה מעט תשובות אודה על כך מאד. יש לציין שביומיים האחרונים התחלתי להבחין לעיתים בכתמים צהובים חוצמזה הראיה שלי בסדר פחות או יותר (אינני מרכיבה משקפיים).
    תודה מראש,
    שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ תוך גולגולתי

הוספת תגובה

• לחץ

ד''ר איתן אוריאל
    31/12/2009

כאבי ראש עם עידות בקרקעית העין ליתר לחץ תוך גולגולתי אכן מחייבים בירור מיידי הכולל בדיקתMRI אוCT רגיל ובפרוטוקול CTV או MRV בהמשך ניקור מותני, בדיקת שדה ראיה ואולטרסאונד של ארובת העין. אני מליץ לשמוע להמלצת הנוירולוגית המטפלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו