מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובד עצותגל06/01/2010
ד"ר שלום,
להלן תופעות שחשתי בתקופה של החצי שנה האחרונה שאין לרופאים הסבר.
לפני חצי שנה החלה תופעת חוסר יצבות שנעלמה כעבור חודש אך חזרה מספר פעמים מאז.
לפני חמישה חודשים החלו לי כאבי ראש בעורף ובין הרכות שעבר לאחר כחודש.
היו לי בחצי שנה האחרונה 4 פעמים שחשתי הרגשה של נוקשות בכל השרירים ותחושה שאני עומד להתעלף מעין איטיות לא ברורה כאילו לא מגיע דם למוח.
לפני כחודש התחלתי להרגיש ביד שמאל כאב של לחץ, כאב של דקירות זרמים ביד כאב בעצמות שעבר לאחר שלושה שבועות.
כיום מזה כשבועיים יש לי מעין התכווצות שרירים ברגליים שלא עובר למרות שאיני מבצע פעילות גופנית.
עברתי את הבדיקות הבאות":
אקו לב תקין
מאמץ - תקין
בדיקות דם - שומנים וכולסטרול שומנים ממש קרוב לגבול העליון כולסטרול קצת יותר 170.
דופלר צווארי תקין
לחץ דם - בבדיקות בבית 130/85 בבדיקות אצל הרופא 150/90
על פניו הכל בסדר מבחינת הבדיקות אבל אני מרגיש רע באופן כללי בנוסף אני עייף מתמיד.
במידה ותוכל לתת לי כיוון אשמח כי אני כבר עייפתי מרופא המשפחה שלא מספק תשובות והתשובה הטובה ביותר שלו זה שאני בריא.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובד
ד''ר איתן אוריאל09/01/2010מאחר והינך מתאר אוסף נרחב של תלונות יש צורך בבדיקה נוירולוגית וסקירה של בדיקות העזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר יציבות
ד''ר מאיר קסטנבאום10/01/2010אתה מתאר ריבוי תופעות גופניות בחודשים האחרונים.
חוסר יציבות, כאבי ראש, זרמים ודקירות בגפיים יכולים להיגרם מסיבות רבות.
מומלץ שתפנה לנוירולוג לבדיקה יסודית ובהתאם יוחלט על המשך הבירור הנדרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)