M.R.I מוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• M.R.I מוח
    מעיין
    18/01/2010

השבוע עשיתי בדיקת אמאראיי מוח לשלילת טרשת נפוצה. כידוע לי באמאראיי מוח יש להזריק חומר אך במהלך הבדיקה בחלקה השני כאשר הוציאו אותי מהמכונה להזריק לי הטכנאי של הבדיקה טען כי אין צורך בהזרקה בסוף הבדיקה כששאלתי אותו הוא אמר שפשוט במהלך הבדיקה הוא ראה כי לא היה צורך. האם זה תקין??? האם לא לכל אחד באמאראיי מוח צריך להזריק חומר?? והאם עצם זה שלא היה צורך בהזרקה מסמן משהו טוב לתשובות?? שאולי הכל תקין אז לא היה צורך בהזרקה?? והכי חשוב האם זה לא פוגע באמינות התשובה כלומר אם יצא כי הכל תקין האם זה יכול להיות לא נכון כי הוא אינו ראה טוב מבלי החומר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    M.R.I מוח

הוספת תגובה

• דחופ

מעיין
    18/01/2010

בבקשה זה ממש דחוף לי אנא תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MRI

ד''ר איתן אוריאל
    19/01/2010

ההחלטה לגבי הצורך בהזרקת חומר ניגוד צריכה להתקבל על ידי הרופא השולח ובהתאם לשאלה הקלינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו