מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- neuralgia disorderורה31/01/2010
בנתיים כך הוגדרה הבעייה . אתאר אותה : כאבים עזים בחניכיים מעל שיניים טוחונות (שן אחת לפני אחרונה) בשתי צידי הפנים. בצד אחד שן כבר נעקרה ועדיין יש הבלחות של כאב באותו הצד, לעומת זאת הכאב בצד השני הוא 90% מהזמן- אין ממצאים של בעיות שיניים (השן כבר עברה טיפול שורש).
תיאור הכאב : תחושה של תקיעת סכין שף עבה של חיתוך בשר בחניכיים והישארותה שם. כאב עז שלא נותן מנוח, כאבים שמוציאים מכלל תפקוד.
בנוסף הרגשתי מספר פעמים טיקים בצד הכאב (שמאל),בצד האף.
רן .mri תקין ,לטיפול התחלתי ניתן :ליריקה 75 מ'ג פעמיים ביום בשבוע ראשון.
מים קרים -לא באים בחשבון באותו איזור- הם מעוררים את הכאב. (טריגר?)
השאלה שלי היא כזו : שכחתי לומר לרופאה שטופלתי במרפאת כאב בזריקת צלסטין שמרדימה את האיזור (עזר מעט, לא בצורה דרסטית- ולא ניתן לעשות זאת על בסיס קבוע ).
וכשאני מורחת משחת אילחוש (עזרקאין) זה עוזר למס' שעות- האם יש קשר בין כך שמשחת אילחוש ,שמרדימה לי את האיזור עוזרת? או שאם זו כביכול בעייה עיצבית אז משחת אילחוש לא אמורה לעזור בכלל??
כל מאמר מעניין שיש לך להפנות אותי אליו -אשמח.
תודה ,ורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
ורה31/01/2010אציין גם שאני סובלת ממחלת קרון פעילה בחמשת השנים האחרונות, כרגע לא מטופלת בכלום.
האם למיטב ידיעתך יש קשר בין השניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
ד''ר איתן אוריאל02/02/2010יתכן ומדובר בהפרעה ממקור עצבי בשם נוירולגיה טריגמינלית. על מנת לבצע את האבחנה יש לקבל פרטים נוספים לגבי התלונה. ניתן לטפל בה באמצעים תרופתיים וכירורגים. אני מציע לפנות לבדיקת נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)