תופעה מדאיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מדאיגה
    דניאל
    07/02/2010

שלום רב שמי דניאל ואני בן 26 ועוברות עליי מס' תופעות מאוד מדאיגות שאיני מצליח להסביר ,בחיי התנסתי בסמים קלים (חשיש מריחואנה ) לא בתדירות גבוהה אולי 30 - 50 פעמים סה"כ,פעם אחרונה לפני כחודש וחצי. אני סטודנט עובד במשרה מלאה (בד"כ אני לא סובל ממחלות כאלו או אחרות ותפקודי תקין לחלוטין) בחודש וחצי האחרונים אני סובל בירדה דרסטית בזיכרון לטווח קצר ובנוסף מין תחושת ריחוף וריחוק מחשבתי (אני מצליח לחשוב אך לא במרוכז ותחושתי היא שאני מסתכל על דברים מן הצד - קצת קשה להסביר) כלומר (כמו תחושת "היי - HIGH ) כל הזמן וסוג של אי שקט במוח...בשבוע וחצי האחרונים הבעיה החריפה מאוד והתחושה של הריחוף/ריחוק מחשבתי התגברה ואני סובל ממנה מאוד ..הלכתי לבית חולים לאחר שהנ"ל הפריע לי בתפקוד הרגיל..ביצעתי בדיקות שונות כולל CT מוח אך לא נמצא כלל....הנושא מאוד מטריד אותי וקיים בי חשש שהנ"ל אל יעבור וילווה אותי כל חיי.

אודה לעזרתכם בדמות הסבר או הפניה לרופא מומחה בתחום.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מדאיגה

הוספת תגובה

• ירידה בזיכרון

ד''ר מאיר קסטנבאום
    07/02/2010

מומלץצת פנייתך לנוירולוג להערכת תפקודים קגניטבים כולל זיכרון.
    בהתאם לממצאים בבדיקה יוחלט על הצורך בהפנייתך לבדיקות קוגניטיביות נרחבות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו