מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורתתלי08/02/2010
הייי
אני בת 16 וחצי ואני כבר מעל לחצי שנה מרגישההרגשה של סחרחורות אבל לא מהסוג של הסחרחורות הסיבוביות אלא יותר סוג של דיזינס אני מריגישה שקשה לי להתמקד כמו סוג של "היי"
הייתי אצל אף אוזן גרון והיא לא מצאה שום דבר חריג וכנ'ל לרופא משפחה
מה שכן מצאו לי חיידק בקיבה c13 אין לי מושג אם יש לזה קשר אבל היה חשוב לציין זאת
מאוד קשה לי עם התחושה של הזידינס הזו שמלווה אותי כבר מלמעלה לחצי שנה
אשמח אם תוכל להנחות אותו מה לעשותת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר מאיר קסטנבאום09/02/2010חוסר יציבות יכולה להיות מסיבות רבות.
אנמנזה מקיפה ובדיקה גופנית בד"כ עוזרים לתאר את הסיבה. יתכן עקב הפרעה ממקור אוזן או הפרעה מרכזית (גזע מוח), יתכן עקב ירידת לחץ דם או תופעת לוואי של תרופה.
מומלצת בדיקתך ע"י נוירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)