אי יציבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי יציבות
    קובי
    08/02/2010

אני לאחר בירור גדול בעוד כשלושה ימים אני אמור לעבור ביופסיה מהכבד עברתי את כל הצילומים האפשריים כולל את כל הבדיקות האפשריות אבל מזה 3 חודשים יש לי חוסר יציבות בגוף אני נוטה להתנדנד כמו "ברוש "ולאף אחד מהרופאים אין לו תשובה לתת לי אני אמור לחזור לעבודה לאחר שאסיים את הבירור (אני בבית מתחילת הבירור) אני עובד במפעל כימי עם חומרים מסוכנים ובמתקן ענק החשש שלי שרופא תעסוקתי יחזיר אותי לתפקידי למרות מצבי אני כבר נואש מה אפשר עוד לעשות אשמח לקבל תשובה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי יציבות

הוספת תגובה

• חוסר יציבות

ד''ר מאיר קסטנבאום
    09/02/2010

חוסר יציבות יכול לנבוע מסיבות רבות, החל מבעיות פריפריות (אוזן), מרכזיות (גזע מוח), תופעות לוואי של תרופה, ירידת לחץ דם.
    לא ברור לי מה הסיבה לביופסית הכבד.
    בכל מקרה מומלצת פנייתך לנוירולוג לצורך בדיקה מקיפה והחלטה על צורך בהדמיה במידת הצורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי יציבות

קובי
    10/02/2010

שוב שלום.
    אני עושה ביופסייה עקב שיש לי תפקודי כבד גבוהים עשיתי ct מח+mri וללא ממצאים הייתי אצל נוירולוג בבדיקה שלו הוא רשם שיש לי נטייה ליפןל אחורה במבחן רומברג וחשש למחלה מיטוכונודריאלית ונתן לי כמה בדיקות דם לעשות שיצאו תקינות אך הסברתי לרופא משפחה שלי שאני מכיר את גופי מלבד הבעייה בכבד אני מתנדנד מי נותן לי תשובה על זה?אני חלש ,עייף וצריך להחזיר אותי לעבודה .למי אני פונה ?מה עוד מומלץ לעשות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תענה בבקשה.

קובי
    14/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר איתן אוריאל
    17/02/2010

אני מציע לפנות לבדיקת נוירולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו