מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשאירה04/03/2010
שלום, אני חיילת בת 19 ולאחרונה (3-4 חודשים) התחילו לי כאבי ראש.
הם מופיעים כמעט כל יומיים ונורא מפריעים לי וכמעט "משביתים" אותי, מעייפים ופשוט גומרים אותי מבחינת כח. כאבי הראש נורא כללים, ז''א לא בחלק מסויים של הראש. חוץ מזה, היו לי 3 מקרים של כאבי ראש באמצע הלילה, רק ברקה השמאלית ומעל הגבה השמאלית. כאבי הראש האלה היו כ''כ חזקים שהעירו אותי, והייתי צריכה לקחת 2 משככי כאבים\כדורים נגד כדאי ראש כדי שיעברו, ולא יכולתי להרדם מרוב שכאב הראש היה חזק.
הלכתי לנוירולוג צבאי והסברתי לו הכל (הוא ממש לא הראה עניין או רצינות) והביא לי כדורים בשם ELATROLET. בעלון רשום שאלו כדורים נגד דכאון והרטבה במיטה! כל מי ששאלתי אותו לגבי הכדורים אמר שאינו מכיר והמליץ לי שלא לקחת. אני נורא מודאגת מכאבי הראש כי שמעתי על מקרים שאנשים חוו כאבי ראש ולאחר הרבה מאוד אבחונים והוצאה כספית מרובה איבחנו להם וירוס\גידול סרטני וכו' במוח. אני לא סומכת על רופאים צבאיים בכלל ואין לי אפשרות ללכת לרופא אזרחי.
יש לציין שאני לוקחת גלולות ומעשנת.
מה עושים בנדון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום07/03/2010כאבי ראש חדשים שלא היו קודם לכן דורשים בדיקת נוירולוג אותה עברת.
אלטרולט היא בהחלט תרופה שמקובלת לטיפול בכאבי ראש עם השפעה של העלאת סף הכאב.
במידה וימשכו כאבי ראש למרות הטיפול מומלץ שתובי לנוירולוג לבדיקה.
בלי קשר שילוב של גלולות ועישון אינו מומלץ ומעלה משמעותית סיכון לארועים קרישתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)