כאבי ראש חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חזקים
    לימונית
    31/03/2010

ד"ר שלום רב,

אני סובלת מכאבי ראש חזקים, שבאים בד"כ לתקופות של שבועות, ואח"כ מופיעים מדיי פעם.
    הכאב הוא כאב לחץ מאוד חזק, שמתגבר יותר ומתעצם דווקא במצב שכיבה. זה משפיע גם על העיניים וגם על האזניים, דומה מאוד לסיטוסיטיס, אבל הרבה יותר נרחב..
    לפני כשנה התחלתי בירור של העניין, ונבדק למשך תקופת ההתקף הדופק, ומה שנתגלה שיש לי הרבה מאוד פעמים דופק מאוד גבוה, שהגיע אפילו עד ל-120 פעיות לדקה. במהלך השנה בדקתי פעמים רבות את הדופק, ובחלק גדול של הפעמים הוא היה גבוה, בד"כ בסביבות 108 פעימות לדקה, אבל יש גם פעמים שהוא תיקן לחלוטין. נבדק תמיד גם לחץ הדם, וגם הוא לפעמים תקין ולפעמים גבוה.
    בעקבות זאת הופניתי לקרדיולוג וביצעתי גם בדיקת אק"ג, שלא מצאו בעיה לבבית, והופניתי לבירור פיאוכרומוציטומה. לעת עתה לא נמצא אצלי הגידול.
    אציין שיש לי גם נטייה לקרישיות יתר, FV LEYDEN', ו-proteine C resistens - מולד.
    יש לי גם התקפות שונות של טשטוש ראייה (אחת הסיבות בגללן חיפשו אצלי בזמנו בעיה בקרישת הדם), וזה קרה גם השבוע.
    נוירולוג שהייתי אצלו בכלל לא התייחס, ולא רצה לבדוק אותי.
    מה לדעתכם זה יכול להיות, ואל איזה סוג רופא אני צריכה לפנות?
    אציין רק בשולי הדברים שבשנתיים וחצי האחרונות אני בטיפולי IVF, ולפני כשבועיים עברתי גרידה עקב היריון שלא התפתח.
    כרגע אני מתכננת טיפול נוסף ודחוף מפאל גילי, ואני מעוניינת לדעת איזה בדיקות אתם מציעים לעשות? והאם ניתן לעשות אותן גם בזמן טיפולים או היריון. הזמן דוחק כי אני כבר בת 44, שנה אחרונה בה ניתן לעבור טיפולים מביציות האישה, ואני עדיין ללא ילדים.

בתודה מראש,
    וחג שמח,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש חזקים

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    31/03/2010

את מתארת מספר תופעות ביניהם כאבי ראש, הפרעות ראיה וארועים של דופק מהיר.
    איני בטוח שכל התופעות שציינת מקורם בבעיה אחת.
    בכל מקרה לגבי כאבי הראש מומלץ שתיבדקי ע"י נוירולוג לצורך קבלת אנמנזה מפורטת על אופי הכאבים, תדירותם, עוצמתם ותופעות מלוות. יש לבצע בדיקה ולשקול צורך בהדמיה מוחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו