מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות מתמשכותאלונה02/04/2010
שלום,
אני בת 44 סובלת מזה זמן(כשבועיים ) מסחרחורות שאיפיונן יותר חוסר יציבות ולחץ בעיניים ובקרקפת ולא שהכל מסתובב.
בדיקות דם תקינות פרט לאשלגן ונתרן מעט גבוליים בתחום הנורמה וויטמין D נמוך (9).מקבלת כרגע ויטמין D ואשלגן.
הפסקתי טיפול בטריטייס קומפ כיוון שסבלתי מהשתנת יתר וערכי מלחים החלו לרדת.לחץ הדם נראה תקין אחרי הפסקה של מס' ימים.אני אמורה להתחיל מעקב לחץ דם.
הסחרחורות התחילו לפני הפסקת הטיפול.
לעיתים מלוות בבחילות.נשימה של עייפות כמו אחרי מאמץ.חוסר ריכוז .
לעיתים יש תחושה של רצון לשחרר את הצוואר כשזה קורה.
יש ימים או חלקי ימים שאני מרגישה מצוין.איזה כיף זה כשזה קורה!!!!
ישנה גרוע בלילה עם הרגשה של אדרנלין מוגבר .עירנות יתר של הגוף.
מה יכולות להיות הסיבות לכך?
מה הבדיקות הוודאיות פרט לאא"ג שאני חייבת לעשות?
האם זה מצב מסוכן או שאפשר להרגע ולחיות עם זה עד לבירורים?
אני ממשיכה לעשות כמעט הכל כרגיל כולל טיולים רגליים(יש ילדים...) אבל זה גורם לי סבל רב.אני נוהגת בסדר או שמותחת את החבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר איתן אוריאל04/04/2010שינוים בלחצי דם או במשק הנתרן עשויים לגרום לתלונה. לרוב סחרחורת שאיננה סיבובית אמיתית איננה ממקור נוירולוגי אולם אני מציע לפנות לרופא המטפל על מננת שיתרשם מהתלונה ויבצע בדיקה נוירולוגית וגופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרופא
המאם05/04/2010אולי חסימה בעורקי צוואר .כך אני מרגיש
מה שם הבדיקה לעורקי צוואר-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופלר
ד''ר איתן אוריאל05/04/2010דופלר קרוטידים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)