מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש צוואר נימולהמאם המאם13/04/2010
כחצי שנה בזמן עמידה היה דקירה חזקה ברקה ימנית ,הופניתי למיון ונעשה סי טי מוח ויצא תקין.
אחרי שבוע ימים התחלתי להרגיש בסחרחורת אי שיווי משקל,סתימות באוזניים נימול ביד שמאל וברגל שמאל.
עברתי בדיקה מקיפה מאוד
ENG שיוווי משקל -תקינה
אאג-תקין
בדיקת עיניים-תקינה
בדיקות דם-תקין
בדיקת שמיעה-תקין
סי טי מח -תקין
בדיקה נוירולוגית רגילה -תקינה
סי טי צווארי בלט דיסק בחוליות C4C5C6C7 .
בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש בשרירי הלסת תפוסים גם בצוואר תמיד תפוסים.
אתמול הרגשתי בצד השמאלי של הראש פנים לסת צוואר יד ימין עם רגל ימין תפוסים עם כאב ונימול.
אני תפסתי את היד הרגשתי אותה קרה.
היתי מקבל אלטרולט 25 הנוירולוג אמר לי כח 50 מ"ג.
מה זה אלטרולט מה משפע
לפי הבדיקות ולפי הכאבים מה אתה יכול לראות ,מה המסכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש צואר ונימול
ד''ר מאיר קסטנבאום14/04/2010אתה מתאר סימפטומים מרובים כולל כאבי ראש, צואר ונימול ב-2 צידי הגוף.
לא ברורה לי האבחנה.
לצורך כך נדרשת בדיקה יסודית, יש לשקול לבצע EMG ובדיקת הולכה עצבית שיכולת לסייע.
אלטרולט הוא כדור משפחת הטריציקלים שמשמש כטיפול בכאבי ראש, כאבים ממקור עצבי, השפעה נוגדת דיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)