כאבי ראש לסירוגין בתקופה האחרונה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש לסירוגין בתקופה האחרונה..
    מתן
    16/04/2010

שלום.. בשבועיים שלוש האחרונים קיים לי כאבי ראש כמעט מדי יום... הייתי אצל הרופא משפחה.. והוא אמר לי לקבוע תור לניורולוג... אני גר באילת ויהיה לי תור רק לעוד חודשים... או שאי אקדים ואסע לתל אביב על מנת לקבל תור... עכשיו אני רוצה שתייעצו לי מה לעשות ומה יכול להיות הסיבה לכאבים...
    כמו שאמרתי קודם יש לי כאבי ראש כמעט כל יום בזמן האחרון... ואין לי מושג מזה יכול להיות...
    אם תוכל להביא לי מהם הדברים שזה יכול להיות... ולהגיד לי האם כדאי ללכת לנירולוג בתל אביב באופן דחוף...
    מחכה לתשובה מהירה שיהיה יום טוב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    16/04/2010

כאב ראש חדש שנמשך מחייב בדיקת נוירולוג ושקילת הדמיה מוחית.
    מידת דחיפות הבדיקה תלויה במאפייני כאב הראש ותלונות מלוות כגון חום, בחילות והקאות, רגישות לאור, חולשת גפיים או רדימות בגפיים, שינוי במצב הכרה או פרכוסים.
    במידה וכאבי הראש נמשכים ללא הטבה ומפיעים תלונות חדשות מומלץ שתקדים את המועד לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיימת לי תופעות לוואי...

מתן
    16/04/2010

יש לי כאבי ראש רק... לא הרגשתי בחילות או משהו... אני אלך לניורולוג.. תודה לעוזרים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו