לחצים בראש ופלוטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחצים בראש ופלוטין
    אני
    23/04/2010

שלום, מזה כ-5 חודשים וקצת אני נוטלת פלוטין 20 מ"ג עקב לחץ נפשי שהתבטא בסחרחורת, לחצים בראש ובחילות. היום מצבי כבר הרבה יותר טוב אך הלחצים עדיין לא עברו לגמרי. יש לי תופעה קצת מוזרה, שלעיתים בשעות אחר הצהריים/ערב כשאני יושבת או שוכבת לעיתים אני מרגישה מעין ניתוק או גלגול קטן של העיניים. כל זה קורה ממש לשבריר שניה ואז הכל בסדר. האם התופעה הזו מוכרת לכם? ממה היא נובעת? הייתי אצל הנוירולוג אתמול והוא אמר שאני עדיין לא מאוזנת וכדאי לעלות את המינון של הכדורים ל-40. אני לא כל כך רוצה כי עד שהגוף שלי התרגל כשהתחלתי, זה היה פשוט כמעט ובלתי נסבל. באחד הפורמים, אמרו לי שלא כדאי להעלות את המינון כי יכול להיות שהתופעה הזו קשורה לתופעת לוואי מהכדורים ואז אם אני אעלה, ההרגשה שלי תוחמר. מה אתם חושבים? האם כדאי לי להישאר עם הכמות הזו או להגדיל? ואם כן, איך אפשר להעלות קודם ל-30? אם אי אפשר לחצות את כדור הפלוטין.
    שאלה נוספת - מה עדיף- לאחר שמרגישים סוף סוף טוב, האם אפשר להפסיק ? או שכדאי ליטול את הכדורים לעוד חצי שנה? כל אחד אומר לי משהו אחר ואני קצת מבולבלת. אודה לכם מראש ומחכה בציפיה לתשובתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחצים בראש ופלוטין

הוספת תגובה

• פלוטין

ד''ר מאיר קסטנבאום
    26/04/2010

מדובר בתרפוה מקבוצת התרופות מעכבי ספיגת סרוטונין ומשמשות בעיקר במצבים של הפרעות חרדה ומצב רוח ירוד.
    החלטה על המשך הטיפול והמינון רק ע"י הרופא המטפל.
    התלונות שציינת לגבי ניתוקים קצרים יכולים להיגרם כתוצאה מהפרעה בפעילות חשמלית מוחית ולכן מומלץ לשקול ביצוע EEG להדגמת הפעילות החשמלית המוחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו