מיגרנות אאורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנות אאורה
    שואלת
    26/04/2010

אני בת 22 ובעברי 4 התקפים של מיגרנות אאורה עם הפרשים של שנים ביניהם (כאבי ראש עם ראייה של עננים וערפל) כאשר ההתקף האחרון היה לפני כ3 שנים
    לאחרונה רציתי להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון ורופאת הנשים אמרה שהיא לא יכולה לתת לי מרשם עד שאני אראה נוירולוג שיאשר.
    האם יתכן שהנוירולוג יאשר לקחת גלולות למרות המיגרנות? במה זה תלוי?
    האם צריך לעשות בדיקות מסויימות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנות אאורה

הוספת תגובה

• רופאה לעניין

דינה
    28/04/2010

לפני שהרופאים יענו לך אני רוצה להגיד לך שתברכי את הרופאה שלך על מידת הזהירות.נדיר שגניקולוגים בכלל שואלים שאלות סביב הגלולות ואני אומרת לך את זה בצער רב.

אז בנות-לפני שאתן לוקחות גלולות תלמדו היטב את הנושא ורק אח"כ תגיעו לעניין המרשם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנות עם אורה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    29/04/2010

לאנשים שסובלים ממיגרנות עם אורה לא מומלץ לקבל גלולות המכילות אסטרוגן למניעת הריון עקב העלייה בסיכון לארועים מוחיים.
    מומלץ על שימוש באמצעי מניעה אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו