שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עדי
    28/04/2010

שלום דר'
    אובחנתי כסובל ממחלת מנייר. לפני כחצי שנה החלו התקפים קשים של סחרחורת, אובדן הכרה, נפילות פתאומיות. בדיקת mri / mra הראו על אפשרו לדימום מוחי וכן שינויים בחומר לבן ואפור ובאמילויאיד. הייתי אצל מס' רב של רופאים ובדיקות, עד כה ללא אבחנה ברורה למצהי וטיפול מתאים. אני חסר אונים, על סף ייאוש. אציין כי בעברי השתמשתי בסמים מסוג קוקאין בהסנפה. האם ישנן בדיקות נוספות שעשויית לסייע באבחון מדוייק יותר של מצבי או טיפול מתאים? מטופל היום בבטיסטין ללא שיפור משמעותי. האם מצבים כאלו מוכרים ברפואה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• סחרחורת ואובדן הכרה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    29/04/2010

יש לבצע בירור מקיף של גורמים שיכולים לגרום לאיבוד הכרה חוזר ביניהם הפרעה אפילפטית והפרעת קצב לבבית.
    מומלץ על בדיקת EEG, בדיקת קרדיולוג ושקילת הולטר דופק ואקו לב לבירור סיבות לאיבודי הכרה חוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עדי
    05/05/2010

ביצעתי את כל הבדיקות שציינת, ללא כל ממצא ברור. מה עושים? האם מצב כזה מוכר ברפואה? אני על סף ייאוש, סובל מהתקפים קשים ופתאומיים ואף אחד לא יכול לומר לי מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר איתן אוריאל
    05/05/2010

יש צורך לקבל את הסיפור המלא ותיאור מדויק של הסחרחורת וכן לבצע בדיקה נוירולוגית ולעבור על בדיקות העזר שביצעת עד כה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו