לחצים בראש ובדיקת EEG

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחצים בראש ובדיקת EEG
    אני
    13/05/2010

שלום, אני נוטלת פלוטין כ-6 חודשים עקב לחץ נפשי שהתבטא בסחרחורת, בחילות ולחצים חזקים בראש. האם הגיוני שלאחר נטילה של זמן כה רב, הלחצים עדיין לא יעברו לגמרי?
    אני מתחילה לקבל תחושה שהלחצים האלו יישארו לתקופה ארוכה ביותר. האם כך הדבר?
    יש לי מדי פעם מעין ניתוקים לשבריר שניה. רציתי לדעת, במידה ובדיקת EEG מראה אכן איזו בעיה,
    איזה סוג של טיפול ניתן לקבל לכך? באילו מקרים מפנים לבדיקה כזו?
    אודה על כל מידע שתוכלו לתת לי בנושא,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחצים בראש ובדיקת EEG

הוספת תגובה

• EEG

ד''ר מאיר קסטנבאום
    15/05/2010

לגבי המשך טיפול בפלואוטין ותופעות של לחץ נפשי מומלץ שתתיעץ עם פסיכיאטר מטפל.
    לגבי ארועים של ניתוקים יתכן והם נגרמים עקב הפרעה בפעילות החשמלית המוחית.
    לצורך כך בדיקת EEG יכולה לסייע ע"י הדגמת הפעילות החשמלית המוחית.
    במידה ולפי בדיקת ה-EEG והאנמנזה הקלינית מדובר בארועים של פרכוסים יש מספר תרופות אנטיאפילפטיות שיכולות לסייע בהפחתת תדירות ארועים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בעניין

אני
    15/05/2010

האם ניתוק למעין שבריר שניה, נחשב לפירכוס? האם הפלוטין לא אמור לטפל גם בבעיות אלו? ממה יכולה להגרם הפרעה זו? האם תופעה זו יכולה לחלוף גם לבד או שהיא מחייבת טיפול?
    תודה מראש,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו