מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחצים בראש ובדיקת EEGאני13/05/2010
שלום, אני נוטלת פלוטין כ-6 חודשים עקב לחץ נפשי שהתבטא בסחרחורת, בחילות ולחצים חזקים בראש. האם הגיוני שלאחר נטילה של זמן כה רב, הלחצים עדיין לא יעברו לגמרי?
אני מתחילה לקבל תחושה שהלחצים האלו יישארו לתקופה ארוכה ביותר. האם כך הדבר?
יש לי מדי פעם מעין ניתוקים לשבריר שניה. רציתי לדעת, במידה ובדיקת EEG מראה אכן איזו בעיה,
איזה סוג של טיפול ניתן לקבל לכך? באילו מקרים מפנים לבדיקה כזו?
אודה על כל מידע שתוכלו לתת לי בנושא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EEG
ד''ר מאיר קסטנבאום15/05/2010לגבי המשך טיפול בפלואוטין ותופעות של לחץ נפשי מומלץ שתתיעץ עם פסיכיאטר מטפל.
לגבי ארועים של ניתוקים יתכן והם נגרמים עקב הפרעה בפעילות החשמלית המוחית.
לצורך כך בדיקת EEG יכולה לסייע ע"י הדגמת הפעילות החשמלית המוחית.
במידה ולפי בדיקת ה-EEG והאנמנזה הקלינית מדובר בארועים של פרכוסים יש מספר תרופות אנטיאפילפטיות שיכולות לסייע בהפחתת תדירות ארועים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בעניין
אני15/05/2010האם ניתוק למעין שבריר שניה, נחשב לפירכוס? האם הפלוטין לא אמור לטפל גם בבעיות אלו? ממה יכולה להגרם הפרעה זו? האם תופעה זו יכולה לחלוף גם לבד או שהיא מחייבת טיפול?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)