כאבי ראש וחום גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש וחום גבוה
    טל
    18/05/2010

שלום רב
    שמי טל בן 29 וסובל זה מכבר שנתיים מכאבי ראש המתרכזים בצד שמאל הבאים והולכים. כלומר יש לי כאבים שמתמשכים בין שבוע לשבועיים ואז הפסקה של כמה חודשים בודדים וחוזר חלילה.

יודגש כי אבי משותק עקב אירוע מוחי (עורק שמאל נסתם לו בצואר) ואמי חולת פרקינסון

עשיתי כמה וכמה בדיקות בכדי לברר את התופעה:
    א. CT - שיצא הכל תקין לפני שנתיים
    ב. בדיקת דופלר. (עורקים מרכזיים בצוואר) - נמצא תקין
    ג. רופא עיניים ששלל פפילואדמה
    ד. ביקרתי אצל רופאי לסת ועוד...הכל תקין

בשבועות האחרונות חשתי מין כאבים בשתי הרקות ולחץ באזור המצח והרקות ובשבוע האחרון אני עם חום שמטפס בלילה למעל 38 מעלות וביום בין 37 ל - 38.

יודגש כי אני ישן טוב, לא מתעורר מכאבים ואין לי הקאות או בחילות. אבל מרגיש מאין לחץ בקדמת הראש.
    אין לי נזלת או שיעול.
    אשמח להתייחסותכם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש וחום גבוה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר איתן אוריאל
    20/05/2010

הופעה חדה של כאבי ראש וחום גבוה מחייבת פניה מיידית לרופא לשלול תהליכים זיהומים כגון דלקת קרומי המוח. במידה ומדובר בכאבי ראש כרוניים ועליה חדשה של חום,יש צורך לברר מה הגורם לחום והאם קיים מקור לזיהום, כולל בדיקה גופנית,בדיקות דם ותרביות. הסיבות לכאבי ראש כרוניים הינם רבות ומגוונות ויש צורך בקבלת פרטים מלאים וביצוע בדיקה גופנית ונוירולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

טל
    21/05/2010

שלום דוקטור
    ובכן הייתי במיון ואשפוז ועשו לי בדיקות רבות וגילו כי יש לי וירוס אך עדין לא יודעים איזה
    עשו לי גם LP ויצא תקין.
    אך כאבי הראש לי ממשיכים

מוזר, כי שיש לי חום הם פחות חזקים וכשיורד לי החום הם מתגברים.

אני ממש חושש כי יש לי גידול כי אני מרגיש שיש לי לחץ כל הזמן בראש ובתזוזות הם מתחזקים , כאשר אני יושב ונח הם נעלמים כמעט

האם יש צורך בבדיקת MIR ? יודגש כי והרופאים מתנגדים לעשות לי כמוכן כי עברתי לפני שנתים CT והיה תקין ושללו לי פפליאודמה.

תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    24/05/2010

הצורך בבדיקת MRI תלוי באינדיקציות קליניות ובהתאם לממצאי הבדיקה הגופנית.
    אין באפשרותי לומר האם יש צורך בהפנייתך ל-MRI.
    בירור חום ממושך צריך להתבצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו