מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש וחום גבוהטל18/05/2010
שלום רב
שמי טל בן 29 וסובל זה מכבר שנתיים מכאבי ראש המתרכזים בצד שמאל הבאים והולכים. כלומר יש לי כאבים שמתמשכים בין שבוע לשבועיים ואז הפסקה של כמה חודשים בודדים וחוזר חלילה.
יודגש כי אבי משותק עקב אירוע מוחי (עורק שמאל נסתם לו בצואר) ואמי חולת פרקינסון
עשיתי כמה וכמה בדיקות בכדי לברר את התופעה:
א. CT - שיצא הכל תקין לפני שנתיים
ב. בדיקת דופלר. (עורקים מרכזיים בצוואר) - נמצא תקין
ג. רופא עיניים ששלל פפילואדמה
ד. ביקרתי אצל רופאי לסת ועוד...הכל תקין
בשבועות האחרונות חשתי מין כאבים בשתי הרקות ולחץ באזור המצח והרקות ובשבוע האחרון אני עם חום שמטפס בלילה למעל 38 מעלות וביום בין 37 ל - 38.
יודגש כי אני ישן טוב, לא מתעורר מכאבים ואין לי הקאות או בחילות. אבל מרגיש מאין לחץ בקדמת הראש.
אין לי נזלת או שיעול.
אשמח להתייחסותכם.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל20/05/2010הופעה חדה של כאבי ראש וחום גבוה מחייבת פניה מיידית לרופא לשלול תהליכים זיהומים כגון דלקת קרומי המוח. במידה ומדובר בכאבי ראש כרוניים ועליה חדשה של חום,יש צורך לברר מה הגורם לחום והאם קיים מקור לזיהום, כולל בדיקה גופנית,בדיקות דם ותרביות. הסיבות לכאבי ראש כרוניים הינם רבות ומגוונות ויש צורך בקבלת פרטים מלאים וביצוע בדיקה גופנית ונוירולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
טל21/05/2010שלום דוקטור
ובכן הייתי במיון ואשפוז ועשו לי בדיקות רבות וגילו כי יש לי וירוס אך עדין לא יודעים איזה
עשו לי גם LP ויצא תקין.
אך כאבי הראש לי ממשיכים
מוזר, כי שיש לי חום הם פחות חזקים וכשיורד לי החום הם מתגברים.
אני ממש חושש כי יש לי גידול כי אני מרגיש שיש לי לחץ כל הזמן בראש ובתזוזות הם מתחזקים , כאשר אני יושב ונח הם נעלמים כמעט
האם יש צורך בבדיקת MIR ? יודגש כי והרופאים מתנגדים לעשות לי כמוכן כי עברתי לפני שנתים CT והיה תקין ושללו לי פפליאודמה.
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום24/05/2010הצורך בבדיקת MRI תלוי באינדיקציות קליניות ובהתאם לממצאי הבדיקה הגופנית.
אין באפשרותי לומר האם יש צורך בהפנייתך ל-MRI.
בירור חום ממושך צריך להתבצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)