מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תחושה ביד שמאלמורן07/06/2010
שלום רב , שמי מורן ואני בת 21 . בשבוע שעבר בשעות הערב חשתי סחרחורת עזה וכאב ראש . לאחר מכן הלכתי לישון וקמתי בבוקר כאשר אני מרגישה תחושת חולשה ביד שמאל . אמרתי זאת לאמי והמשכתי בסדר היום הרגיל . לאחר כשעתיים הרגשתי שהיד מאבדת תחושה ושמשהו ( כמו זה ששמים בעת ביצוע בדיקת דם ) חוסם לי מעל המרפק . חשוב לציין שהיד היתה קרה בהרבה מהיד השניה. לאחר התייעצות עם רופא הופניתי לבית חולים . הגעתי לבית חולים ביום שלישי בבוקר ואושפזתי בנוירולוגיה . בוצעו מספר בדיקות - סיטי מוח ואנגיו , דופלר , בדיקות דם וצילום מחשד לצלע צווארית אך ללא ממצאים חריגים. היום שוחררתי מבית החולים כהתחושה ביד אינה השתנתה ואף החמירה . שני רופאים נוספים אמרו שאולי מדובר בדלקת של שלושת העצבים שאחראיים על היד ושטיפול בסטרואידים יכול לעזור. אחד מהם אמר שעליי לבצע בדיקת אי אם ג'י . למרות זאת מנהל המחלקה החליט לשחרר ללא ביצוע הבדיקות הנ"ל או התחלת טיפול . מה עליי לעשות? חשוב לציין שאני בחורה בריאה בד"כ בלי בעיות והתחושה הזו מטרידה ולא נעימה. תודה רבה רבה מראש, מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בתחושה
ד''ר מאיר קסטנבאום07/06/2010יש צורך בקבלת אנמנזה מלאה וביצוע בדיקה נוירולוגית על מנת לאבחן את המחלה.
באופן עקרוני עבר בדיקות לשלילת ארוע מוחי והפרעות ממקור כלי דם לתלונות.
במידה והחשד הוא לדלקת באזור המקלעת העצבית הברכיאלית שמעצבבת את היד בדיקת EMG בהחלט יכולה לסייע ובמידה ויש דלקת שם הטיפול בסטרואידים משפר את הסימפטומים.
מומלץ לפנות בהקדם לנוירולוג לצורך בדיקה נוספת וקביעת דחיפות בדיקת ה-EMG בהתאם לממצאים בבדיקתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)