מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבסיגי07/06/2010
אי בת 40 , באופן כללי בריאה, אם ל3 ילדים . משקלי 42 ק"ג , גובה 163 ס"מ.
לאחרונה סובלת מתחושת חולשה וקושי להתרכז. בנוסף כאב והפרעה בתחושה ביד ורגל וחצי פנים בצד ימין שנחלש ומחמיר לסירוגין.
בדיקה נוירולוגית שנערכה לי ע"י נויירולוג היתה תקינה. ואין חולשת שרירים.
בנוסף אני סובלת מחוסר תיאבון ובחילות לעיתים קרובות, אני אוכלת רק כשאני נזכרת שהרבה זמן לא אכלתי ולא חשה בתחושת רעב . בלילה "נרדמות" לי הידיים כמעט כל לילה, המצב כה חמור שאני פוחדת להרדם.
בדיקות דם כלליות - ספירה, כימיה - היו תקינות .
מתוכנן MRI מוח , אבל התור באוגוסט.
מה קורה לי?
יש בדיקות נוספות שכדאי שאבצע?
יתכן שיש קשר לחסר תזונתי?
תודה רבה מראש
סיגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות תחושה
ד''ר מאיר קסטנבאום07/06/2010את מתארת תופעות מרובות ביניהם הפרעות תחושה וחולשה בפלג גוף ימין, חוסר תיאבון, בחילות.
הגורמים לתופעות אלה יכולים להיות רבים ובהחלט נדרשת ביצוע הדמיה מוחית אך פרק הזמן שנקבע הוא ארוך מדי.
מומלץ שתתיעצי עם הנוירולוג המטפל ובמידה והתלונות החמירו מאז בדיקתך האחרונה מומלץ שיבדוק אותך שנית ואולי יכול לסייע לך להקדים את התור. במידה והוא חושב שיש בדיקות דחופות שאת צריכה לעבור במסגרת אשפוז הוא יפנה אותך למיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה . ושאלה נוספת.
סיגי08/06/2010יש בדיקות דם נוספות שאפשר לעשות במסגרת הקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
ד''ר מאיר קסטנבאום08/06/2010יש בדיקות דם שאפשר לבצע - ביניהם ספירת דם, מדדי דלקת בדם, שקיעת דם, כימיה מלאה, תפקודי תריס, ויטמין B12, חומצה פולית ושלקול בדיקות דם נוספות בהתאם לתלונות ולממצאים בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל זה כבר נבדק
סיגי08/06/2010כל מה שציינת כבר נבדק ע"י רופאת המשפחה והיה תקין.
יש אולי רעיונות נוספים?
אני מרגישה כמו מקרה מ"האוס"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)