כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב
    סיגי
    07/06/2010

אי בת 40 , באופן כללי בריאה, אם ל3 ילדים . משקלי 42 ק"ג , גובה 163 ס"מ.
    לאחרונה סובלת מתחושת חולשה וקושי להתרכז. בנוסף כאב והפרעה בתחושה ביד ורגל וחצי פנים בצד ימין שנחלש ומחמיר לסירוגין.
    בדיקה נוירולוגית שנערכה לי ע"י נויירולוג היתה תקינה. ואין חולשת שרירים.
    בנוסף אני סובלת מחוסר תיאבון ובחילות לעיתים קרובות, אני אוכלת רק כשאני נזכרת שהרבה זמן לא אכלתי ולא חשה בתחושת רעב . בלילה "נרדמות" לי הידיים כמעט כל לילה, המצב כה חמור שאני פוחדת להרדם.
    בדיקות דם כלליות - ספירה, כימיה - היו תקינות .
    מתוכנן MRI מוח , אבל התור באוגוסט.
    מה קורה לי?
    יש בדיקות נוספות שכדאי שאבצע?
    יתכן שיש קשר לחסר תזונתי?
    תודה רבה מראש
    סיגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

• הפרעות תחושה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    07/06/2010

את מתארת תופעות מרובות ביניהם הפרעות תחושה וחולשה בפלג גוף ימין, חוסר תיאבון, בחילות.
    הגורמים לתופעות אלה יכולים להיות רבים ובהחלט נדרשת ביצוע הדמיה מוחית אך פרק הזמן שנקבע הוא ארוך מדי.
    מומלץ שתתיעצי עם הנוירולוג המטפל ובמידה והתלונות החמירו מאז בדיקתך האחרונה מומלץ שיבדוק אותך שנית ואולי יכול לסייע לך להקדים את התור. במידה והוא חושב שיש בדיקות דחופות שאת צריכה לעבור במסגרת אשפוז הוא יפנה אותך למיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה . ושאלה נוספת.

סיגי
    08/06/2010

יש בדיקות דם נוספות שאפשר לעשות במסגרת הקופה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם

ד''ר מאיר קסטנבאום
    08/06/2010

יש בדיקות דם שאפשר לבצע - ביניהם ספירת דם, מדדי דלקת בדם, שקיעת דם, כימיה מלאה, תפקודי תריס, ויטמין B12, חומצה פולית ושלקול בדיקות דם נוספות בהתאם לתלונות ולממצאים בבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל זה כבר נבדק

סיגי
    08/06/2010

כל מה שציינת כבר נבדק ע"י רופאת המשפחה והיה תקין.
    יש אולי רעיונות נוספים?
    אני מרגישה כמו מקרה מ"האוס"...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו