כבר שבוע יש לי כאבי ראש חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר שבוע יש לי כאבי ראש חזקים
    סיון_610
    08/06/2010

שעוברים לי רק אחרי שאני לוקחת כדור אופטלגין ,הכאבים הם בצד ימין באיזור העין וכל יום אני לוקחת 2-3 כדורים כי כל 4-5 שעות הכאב חוזר.

מה זה יכול להיות ?

נ.ב - אני בת 26 בריאה בדר"כ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    08/06/2010

קיימות סיבות רבות לכאבי ראש.
    באופן עקרוני כאב ראש שאינו מוכר מהעבר מבחינת מאפיינים או משך או תופעות מלוות דורש בדיקת רופא.
    יש צורך בקבלת אנמנזה מלאה כולל אופי הכאב (לוחץ, פועם , דוקר), האם מלווה בחום, בחילה, הגברת כאב בחשיהפ לאור או רעד, חוסרים נוירולוגים מלווים, רקע עבר של כאבי ראש.
    כמובן שיש להשלים בדיקה נוירולוגית ובהתאם לשקול ביצוע הדמיה מוחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים לגבי הכאב

סיון_610
    09/06/2010

הכאב הוא לא לחץ ולא דקירות פשוט כאב ,הוא עובר אחרי נורופון או אופטלגין ,תזוזות של הראש ואור אכן קצת מגבירים את הכאב והכאב לא מלווה בבחילות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    09/06/2010

כפי שציינתי מומלץ לגשת לרופא ולהיבדק במידה וכאבי הראש נמשכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה עם אאורה

חנה
    24/06/2010

בתי בת 33 וקצת מטופלת ברילרט 40 מ"ג בגלל בעיות מיגרנה בפרט לפני מחזור.
    כעת היא רוצה להתקין מירנה(יש בזה הורמון?) אך לפי שיחה עם נויורולוגית נאמר לה שרצוי לא להשתמש בהורמונים בגלל המיגרנה. שאלתי האם אפשר לשים "מירנה"? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה

ד''ר אבי גדות
    24/06/2010

בנשים הסובלות ממיגרנה עם אאורה אכן מומלץ לא להשתמש בהורמונים מסוג אסטרוגן ובכלל זה בגלולות המכילות אסטרוגן אלא פרוגסטרון.
    לגבי התקן כמתואר, איני יודע מה מינון ההורמון בהתקן ומה סוגו.
    יש להתייעץ עם גניקולוג בשאלת הרכב ההורמון בהתקן אם קיים ולאחר מכן לפנות לנוירולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו