שאלה קריטית בנושא רעד אסנציאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קריטית בנושא רעד אסנציאלי
    איציק כהן
    11/06/2010

שלום הנני כבן 23 ואני סובל מרעד אסנציאלי כשלוש שנים רעד זה הוא גורם מפריע מאוד במהלך שעות היום בעיקר בשעות היום ומתבטא ברעידות חזקות מאוד טופלתי בדרלין בכמות גבוהה וטופלתי בדיקור סיני במחטים כ 15 טיפולים כולל טיפול בצמחים אך ללא הצלחה ואני צעיר שרק בתחילת דרכו מודאג מאוד מהנושא שגורם לדיכאון כבד ברצוני לדעת אם יש ניתוח או כל סוג טיפול אחר מרפא ולא מונע בתודה איציק נאמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רעד

ד''ר איתן אוריאל
    13/06/2010

קיימות תרופות נוספות להפרעה שתיארת. בינהן ניתן למנות פרזולין וטופמקס. אני מציע להתיעץ עם הנוירולוג המטפל בנוגע להחלפת הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לרעד

איציק כהן
    14/06/2010

ברצוני לדעת רק האם ניתן לנתח מצב כזה בכלל או שאין לזה ניתוח בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעד

ד''ר איתן אוריאל
    14/06/2010

קיימת אפשרות ניתוחית,אולם רק במקרים קשים ועמידים לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו