חולשה ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה ברגל
    שאלה
    26/06/2010

שלום: אני חיל בקרבי וכחודשים אני סובל מכאב גב תחתון וחולשה כמו נימלול ברגל שמאל לאחר הרמת משקל כבד . היתי במיון פעמים לאחר והרגשתי שאני לא מסוגל לעמוד על הרגל שמאל .תחילה חשבו שאולי יש לי פריצת דיסק וכאשר הגעתי שוב למיון ושוב עם כאבים חזקים ותחושה של זרמים ברגל שמאל.רשמו לי במיון ירדה בתחושה ברגל שמאל היפואסטזיה ושללו את האבחון הראשון . אני לא יודעה ממה אני סובל ומה האבחון הנכון . ברצוני לצין שאם אני הולך הרבה אני מרגיש כאבים מאוד חזקים בגב התחתון וגם ברגל שמאל וחולשה, לפעמים זה מגיעה להרגשה שהרגל רדומה וכואבת ואני לא יכול לדרוך על הרגל וכאשר אני במנוחה אני עדיין מרגיש זרמים וחולשה ברגל אומנם זרמים חלשים . מה זה יכול להיות? והאם הבעיה שיש לי אפשר לגלות בסיטי?
    בבקשה תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה ברגל

הוספת תגובה

• חולשה ברגל

ד''ר אבי גדות
    27/06/2010

כאבי גב תחתון מלווים בחולשה ברגל ונימולים יכולים להצביע על דיסק שלוחץ על שורשי העצבים אולם יתכנו גורמים אחרים לתופעה.
    בבדיקת CT ניתן בד"כ להבחין בפריצת דיסק במידה והיא משמעותית.
    המלצתי היא לפנות לנורולוג או אורטופד לשם אבחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו