לא עונים לשאלתי - כותבת שוב- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עונים לשאלתי - כותבת שוב- דחוף
    מיה
    09/07/2010

לפני 4 ימים נטלתי לראשונה כדור למניעת הריון המותאם לנשים מניקות בשם מיקרולוט. (אני חודשיים לאחר לידה)לאחר כמה שעות התחלתי לחוש חלשה, מסוחררת ולא יציבה. זה כולל חולשה וכבדות בצד שמאל של הגוףלמחרת לקראת צהריים המצב השתפר ונשארתי עם קצת כבדות. חשוב לציין שלא לקחתי יותר גלולות אלה. בעצה עם רופאי נשים נראה להם שזה לא מהגלולה בכלל.עשיתי בדיקה אצל רופא משפחה שעשה בדיקת לחץ דם שיצא תקינה וגם בדיקות דם מהימים האחרונים תקינות לגמרי.
    בבוקר שלמחרת (היום) התעוררתי והרגשתי מאוששת. לאחר כמה שעות שוב החלה הרגשת הכבדות בחלק מהגוף. הלכתי לנוירולוגית שעשתה בדיקה ואמרה שהכל תקין ונראה לה שאני בחרדה.במהלך היום החלה הרגשת נימול בצד שמאל של הפנים הכוללת את איזור האף, השפתיים וחצי לשון. לתחושה זו נוספה תחושת שריפה בירך שמאל. תחושת הכבדות עברה במהלך היום ונשאר הנימול. כל פעם אני מרגישה כבדות בגף אחר בגוף ונימול שזז .
    בבדיקה של נוירולוג במיון נאמר שהכל תקין. ביקשתי C.T והוא אמר שלא צריך.
    כשזה התחיל לא הייתי בחרדה. היום אני כבר בלחץ אחרי כמה ימים שכל פעם הנימול עובר לאיזור אחר בצד שמאל בפנים או בגוף. האם יש מקום לבדוק טרשת נפוצה או מחלות אחרות והאם אפשר לשלול זאת רק ע"י בדיקה נורולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נימול

ד''ר איתן אוריאל
    11/07/2010

כמובן שאינני יכול לחלוק על נוירולוג במיון שבדק אותך והתרשם מהסיפור ישירות. יש צרך לקבל פרטים מדויקים לגבי אופי התלונות ופיזורן האנטומי וכן לבצע בדיקה נוירולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו