כאב נוירופתי??? הריון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב נוירופתי??? הריון...
    דורית
    09/07/2010

שלום ד"ר,
    הבעיה שלי אולי נשמעת קצת "הזויה"...
    אני בהריון ראשון, שבוע 30. מזה כ-3 שבועות אני חשה תחושת "שריפה", צריבה, קשה לי להסביר - בצד ימין של המפשעה (אזור השיעור, "המשולש"). התחושה היא חיצונית לחלוטין, כאילו בעור, בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בפריחה או שריטה - אבל אין שום דבר שניתן לראות חיצונית, ומעבר לזה - התחושה מופיעה באופן קבוע אחרי שאני עומדת/ הולכת למעלה משעה, ונרגעת במנוחה. זה נמשך כבר שלושה שבועות כאמור, שבהם אחרי כשעה של פעילות רגילה (הסתובבות בקניון, בישול וכדומה) הכאב (תחושת השריפה) הוא בלתי נסבל ממש, ואני פשוט חייבת לשבת עד שזה עובר. יש לציין כי בזמן שזה כואב, אם אני מתכופפת זה מחמיר מאוד את התחושה.
    מכיוון שאין שום דבר חיצוני, וזה נמשך כבר הרבה זמן, וקשור לעמידה ממושכת, ומוגבל רק לצד אחד (אף פעם לא עובר את קו האמצע!!!) אני פשוט מניחה שמדובר בכאב ממקור עצבי כלשהו, לחץ על איזשהו עצב, בעמוד השידרה או בגלל הרחם הגדל...
    אני פונה אליך כדי לשאול האם לדעתך יש צורך בבירור כדי לשלול פריצת דיסק שמחמירה או משהו שמסכן אותי באיזשהו אופן (אין לי כאבים בגב התחתון בכלל), או שזה מסוג הדברים ש"אין מה לעשות, זה יעבור אחרי הלידה"...

בתודה מראש, ובתקווה שאני מובנת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב נוירופתי??? הריון...

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר איתן אוריאל
    11/07/2010

ישצורך לקבל פירוט מדויק יותר של התלונה ופיזורה האנטומי וכן לבצע בדיקה נוירולוגית וגופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו