מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 36 עברתי ארוע מוחי קלשירה12/07/2010
שלום לך ,
אני בת 36 לפני כשבועיים תקפו אותי כאבי ראש עזים ודיבור מבולבל שנמשך 5 שניות
הופנתי למיו ובסי טי אובחן נפיחות רבה של הרירית בסינוס המקסילארי מימין
ו 5 -4 מ"מ סמוך לקרן הפרונטאלית של חדר המח הצדדי הימני -אוטם לאקונארי בגרעינים הבזאלים ?{בראש נוקליוס קאודאטוס?} נגע מסוג אחר? {כך נכתב בסיכום אשפוז}
לאחר יומיים שוחררתי לביתי עם מרשם אספירין 100 מ"ג בד' MRI ואקו לב TEE
בשבוע הראשון הייתי איטית מהרגיל כולל דיבור ובנוסף במהלך משפט הייתי שוכחת את ההמשך אך עכשיו {שבועיים}אני חוזרת כמעט למהירות רגילה, משתדלת לחזור לשגרה לאחר יומיים מהאשפוז חזרתי למשרד ל 4 שע' עבודה מול מחשב {זה מה שכרגע יכולה}
לשאלתי 1. לא קיבלתי הוראות מפורשות לזמן החלמה/התאוששות בבית ,האם בסדר שחזרתי כמעט לשגרה מלאה?
2. בעבר לא סבלתי מכאבי ראש ועכשיו יש לי כאב ראש תמידי האם טבעי אחרי אירוע כזה?
3. ב 4.8 אני אמורה לטוס לארה"ב לשלושה שבועות ,האם אין חשש.
4. האם יש חשש שיהיה לי שוב ארוע מוחי ?? לציין שאני לא סובלת מלחץ דם גבוה ,בלי גלולות .
אני מאוד לחוצה ואשמח מאוד לקבל תשובות , את בד' MRI+TEE תור רק לסוף החודש
מודה לכם על התמיכה בפורום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי
ד''ר אבי גדות12/07/2010גיל 36 הינו גיל צעיר לאירוע מוחי.
יש לבצע בנוסף בדיקת הולטר לבירור קצב הלב וכן בירור קרישיות יתר ופרופיל קולגנוגרם.
לגבי המלצות לנסיעה לחו"ל יש לקבל הנחיות מהנוירולוג המטפל או ממרפאת השבץ במוסד בו אושפזת.
לכאבי הראש לא נראה כי יש קשר לממצא בגרעיני הבסיס.
גם בשאלה זו מומלץ לפנות לייעוץ נוירולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הולטר
שירה13/07/2010הולטר בעבר נבדקתי ע"י הולטר כי הרגשתי דופק מהיר ההולטר יצא תקין .
לציין כי בבדיקת א.ק.ג נמצאו 4 גלי T הפוכים , בבי"ח לאחר בדיקה נאמר כי כנראה זה מום מולד שלא התגלה לפני.
רציתי לדעת מה אומר האוטם בבדיקה C.T ?
האם זה רציני?יש חשש שוב לארוע ?
המון תודות לך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטם
ד''ר אבי גדות14/07/2010אוטם בבדיקת CT הינו ממצא המכוון לכך כי איזור מסויים שלא קיבל אספקת דם נפגע ונזק זה רואים בבדיקת ה-CT.
לא ניתן לדעת בהתבסס על ה-CT אם יש חשש לאירוע נוסף מאחר וה-CT לא נותן את הסיבה לאוטם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)