מרגיש דופק בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגיש דופק בכתף
    אלמוני
    13/07/2010

שלום רב,
    אני בן 40 לא מקבל תרופות באופן קבוע
    התחלתי לקחת לפני כשבוע וחצי תוסף תזונה מגנזיום 200 מ"ג +10 מ"ג B6 כל יומיים, חשבתי שזה יכול להפחית את הסימפטום של כיווץ שיש לי באצבע הקטנה ברגל ששמתרחש לפעמים במהלך מאמץ בטניס .
    בנוסף לוקח טריקרדיה כל יומיים לטיפול בהומוצסטיאן מעט גבוה שהתאזן בזכות התוסף.
    בימים האחרונים אני מרגיש דופק בכתף שמאל,זה יכול לקרות באופן ספונטני לדקה דקתיים ולהעלם.
    קצת נלחצתי מהעיניין.
    האם יכול להיות שהמגנזיום עודד את זה?

אשמח לתגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגיש דופק בכתף

הוספת תגובה

• דופק בכתף

ד''ר אבי גדות
    14/07/2010

דופק בכתף אינה תלונה מפורטת וברורה לי.
    יש לפנות לרופא משפחה כדי להבדק ולהבין את אופי התלונה וטיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה הכוונה לרישרוש אבל בכתף,היתה

אלמוני
    18/07/2010

תופעה דומה גם ברגל ימין קצת מעל הברך
    אני שומע ומרגיש סוג של רישרוש באזור(ראיתי סוג של התכווצות לא רצונית, אבל אחרי זמן קצר זה נעלם.חשוב לי לציין שאובחנתי לפני כמה חודשים כסובל מהיפרתירואידיזם,אני במעקב אצל אנדריקרינולגית,(חשבתי שזה אולי קשור למתח נפשי שאני לפעמים)כמו כן התחלתי לקחת מגנזיום ציטרט בגלל התכוצויות שרירים באצבעות הרגליים ,לאחר מאמץ, חשבתי שאולי יש קשר
    מקווה שעכשיו השאלה יותר ברורה ואשמח לחוות דעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווצות לא רצונית

ד''ר מאיר קסטנבאום
    21/07/2010

התכווצות לא רצונית בשריר שאתה רואה אך לא גורמת לתנועת מפרק היא ככל הנראה פסיקולציה. יש צורך להיבדק ולבדוק האם יש גם חולשה שמלווה את השרירים הנ"ל, האם המהלך מתקדם ומחמיר או לא.
    מומלץ לפנות לנוירולוג ובמידת הצורך בהתאם לממצאי הבדיקה תופנה לבדיקת EMG לבדיקת הפעילות השרירית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו