מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגיש דופק בכתףאלמוני13/07/2010
שלום רב,
אני בן 40 לא מקבל תרופות באופן קבוע
התחלתי לקחת לפני כשבוע וחצי תוסף תזונה מגנזיום 200 מ"ג +10 מ"ג B6 כל יומיים, חשבתי שזה יכול להפחית את הסימפטום של כיווץ שיש לי באצבע הקטנה ברגל ששמתרחש לפעמים במהלך מאמץ בטניס .
בנוסף לוקח טריקרדיה כל יומיים לטיפול בהומוצסטיאן מעט גבוה שהתאזן בזכות התוסף.
בימים האחרונים אני מרגיש דופק בכתף שמאל,זה יכול לקרות באופן ספונטני לדקה דקתיים ולהעלם.
קצת נלחצתי מהעיניין.
האם יכול להיות שהמגנזיום עודד את זה?
אשמח לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק בכתף
ד''ר אבי גדות14/07/2010דופק בכתף אינה תלונה מפורטת וברורה לי.
יש לפנות לרופא משפחה כדי להבדק ולהבין את אופי התלונה וטיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה הכוונה לרישרוש אבל בכתף,היתה
אלמוני18/07/2010תופעה דומה גם ברגל ימין קצת מעל הברך
אני שומע ומרגיש סוג של רישרוש באזור(ראיתי סוג של התכווצות לא רצונית, אבל אחרי זמן קצר זה נעלם.חשוב לי לציין שאובחנתי לפני כמה חודשים כסובל מהיפרתירואידיזם,אני במעקב אצל אנדריקרינולגית,(חשבתי שזה אולי קשור למתח נפשי שאני לפעמים)כמו כן התחלתי לקחת מגנזיום ציטרט בגלל התכוצויות שרירים באצבעות הרגליים ,לאחר מאמץ, חשבתי שאולי יש קשר
מקווה שעכשיו השאלה יותר ברורה ואשמח לחוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצות לא רצונית
ד''ר מאיר קסטנבאום21/07/2010התכווצות לא רצונית בשריר שאתה רואה אך לא גורמת לתנועת מפרק היא ככל הנראה פסיקולציה. יש צורך להיבדק ולבדוק האם יש גם חולשה שמלווה את השרירים הנ"ל, האם המהלך מתקדם ומחמיר או לא.
מומלץ לפנות לנוירולוג ובמידת הצורך בהתאם לממצאי הבדיקה תופנה לבדיקת EMG לבדיקת הפעילות השרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)