מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש.....נועה16/07/2010
שלום רב,
מזה חודש אני סובלת מכאב ראש ממושך שלא מרפה. הכאב הוא עמום בצד ימין של הראש קרקפת, מאחורי האוזן, אוזן, לחץ בעין ואפילו שיניים או חניכיים. הייתי אצל נוירולוג לטענתו אם אין עוד ממצאים כמו טשטוש ראיה , הקאות, שיתוק זה לא קשור אליו ואינו רוצה להפנות אותי ל CT שלא נדבר על MRI .
הכאב הוא מציק ומלחיץ מידי פעם הוא מופיע במעין דקירות לכמה שניות אני חוששת שמדובר בגידול.
אני קוראת בפורומים שממולץ לבצע MRI אך בפועל הרופאים לא נותנים הפניה מכיוון שזו בדיקה יקרה.
עשיתי בדיקת עיניים והבדיקה יצאה תקינה אין לחץ תת עיני וראיה 6/6
רופאת המשפחה טוענת שזה מלחץ וממליצה על דיקור סיני
מה עליי לעשות? הכאב הוא כאב חדש וארוך משהו שלא חוויתי בעבר האם כל כאב חדש הוא מסוכן?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר אבי גדות17/07/2010ההתיחסות לכאב ראש חדש שונה מלכאב רגיל מאחר והחשש הוא שמשהו השתנה.
בדיקת עיניים תקינה אם כוללת בדיקה של קרקעית העין מעידה על כך שאין סימנים ללחץ תוך מוחי מוגבר שיכול להגרם לדוגמא מגידול.
כמו כל בדיקה גם בדיקת עיניים אינה שוללת לחלוטין לחץ תוך מוחי מוגבר.
במידה והכאבים נמשכים אני ממליץ לשוב לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי לגשת לאף אוזן גרון
טובית17/07/2010יכול להיות שזה קשור בכלל לסינוסיםג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינוס ?
נועה18/07/2010היי טובית
חשבתי על כך שזה קשור לסינוסים אני אכן סובלת מסינוסיטיס לפחות פעם בחודש. אך הכאב ראש מתחיל מלמעלה ולא רק במצח האם בכל זאת זה יכול להיות קשור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נועה
דקל19/07/2010היי
גם לי יש אותה בעיה בדיוק כמו שאת מתארת על הכאבים בראש בצד ימין בקרקפת, הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שזה מהגרון כנראה דלקת.
עכשיו שמתי לב שיש לי את אותו כאב גם על יד ימין.
מישהו כבר ענה לך לגביי הנושא הזה???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניורולוג פרטי
נועה21/07/2010לא.
העניין הוא שהרופאים כאן בפורום ממליצים על CT או הדמיה הרופא משפחה + ניורולג לא מפנים אותי בטענה שאין דברים נוספים כמו טשטוש ראיה,שיתוק. בימים האחונים אני מרגישה חולשה ביד ימין אני כבר לא יודעת אם זה אמיתי או ספיכולוגי . רופאת המשפחה טוענת שאני בחרדות.........
האם מישהו יכול להמליץ על ניורולוג באופן פרטי באזור חיפה ?????.
אני כבר משתגעת.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום21/07/2010בפורום זה לא מייעצים לגבי רופאים ספציפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)