מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש דיקותליזי19/07/2010
שלום דוקטור !
לפני שבועיים התחילו לי כאבי ראש חזקים שהתלווה להם דקירות בקודקוד הראש מרוב כאבים פניתי למיון עשו לי ct ראש תקין ובדיקות דם אין לי לחץ בעיניים רק כאב כמו סיכה שדוקרת אותי בעוצמה חזקה שרק זריקת וולטרן מרגיעה אבל ליממה אתופן לא עוזר לי ולא משככי כאבים ממה יכול לנבוע כאב דוקר בעוצמה כזו בראש איזה בדיקה אתה ממליץ אני לא יכולה לסבול והרופא אמר לי שזריקת וולטרן אי אפשר לקבל כל הזמן אבל הכאב חזק ? מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום20/07/2010קיימות סיבות רבות לכאבי ראש.
יש חשיבות רבה למאפייני כאב הראש כמו מיקום הכאב, אופי (לוחץ/פועם), האם מלווה בחום, בחילה, הקאה, התגברות כאב בחשיהפ לרעש או לאור, רקע של כאבי ראש בעבר ותופעות אחרות כגון חולשת גפיים או הפרעות תחושה, ראייה, דיבור ובליעה.
CT תקין שולל גורם כגון דימום ולעיתים גם פתולוגיות נוספות.
במידה והכאבים נמשכים מומלץ להיבדק ע"י נוירולוג ולשקול השך בירור הדמייתי בהתאם לממצאי הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)