האם יש טעם לפנות לנוירולוג? י

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש טעם לפנות לנוירולוג? י
    שולה
    21/07/2010

לפני 9 שבועות חטפתי בשעור נפלדנקרייז קצר חשמלי עוצמתי בעמוד השדרה. במהלך התקופה סבלתי בהתחלה מסחרחורות, איבוד שיווי משקל, זרמים חשמליים קשים לאורך עמוד השדרה שגרמו לי להבין את משמעות המושג "זעזוע מוח" התופעות הלכו ופחתו בצורה איטית ביותר.כל התקופה אני לא יכלה לשכב על הגב .השבוע אני עושה זאת באיטיות ,אך בשכיבה על הגב אני לא יכולה להזיז את הראש כמו בעמידה ,כי יש לי לחץ, סחרור חלש ,הרגשה חזקה של הדופק בעורף ובראש התחתון ובחילה שנוצרת גם כשאני מסתובבת חזרה אל הצד. רופא המשפחה איתו התייעצתי לאן לפנות אמר לי שזה מכני ושאתן לזמן לרפא אותי. .ביוזמתי הלכתי לכירורג של עמוד שדרה שגילה בסי-טי שהצוואר "דפוק לחלוטין" אך זה ,כמובן לא לניתוח. הוא המליץ על פיזיותרפיה (עדיין לא התחלתי) שאלתי : האם נוירולוג יכול לעזור או כדברי רופא המשפחה לתת לזמן לרפא אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר מאיר קסטנבאום
    21/07/2010

התופעות שאתה מתאר כולל סחרחורת\ הפרעה בשיווי משקל, זרם חשמלי שעובר לאורך הגב יכול להיגרם מסיבות רבות.
    חלק מסיבות לסחרחורת נובעות מהפרעה במרכז שיווי המשקל באוזן , לעתיים מדובר בהפרעה מוחית בעיקר באזור גזע המוח.
    תופעה של זרם חשמלי שעובר לאורך הגב יכולה להופיע במחלות דלקתיות מסוימות אך היא לא ספציפית.
    מומלץ לפנות לבדיקת נוירולוג לצורך קבלת אנמנזה מלאה, ביצוע בדיקה והחלטה על צורך בהדמיה מוחית בנוסף להדמית עמוד השדרה שעברת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו