"תקים" בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "תקים" בפנים
    דב
    08/08/2010

שלום,
    מאז גיל קטן (היום אני בן 25) יש לי תיקים בפנים. יש תקופות שיש יותר יש תקופות עם פחות ויש תקופות ללא. בעבר אמרו לי שזה נובע מלחץ, אך הייתי מעוניין לבדוק את הנושא יותר לעומק ולדעת אם יש דרך לטפל בזה (כדורים, פסיכולוג או כל טיפול אחר)
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "תקים" בפנים

הוספת תגובה

• דע לך איש צעיר תתחיל בדיקות

יצחק
    08/08/2010

כך אמר לי מ מישהוא שהוא מבוגר ממני ואני בן רק 63 מאחר ורעייתי גררה אותי להרפתקאה הזו לבדיקות מקיפות חייב להימצא משהו בסופו של יום אים רק תדע במה כבר אובחנתי וחזרו מהבחנה זו
    לעולם לא תצא מזה תן לזה להיתפתח ורק אים יחמיר תיגש לבדיקות,זו הצעתי לך כך את ההצעה הזו ולך איתה לאן שאתה רוצה.
    אני לא רופא ואני נותן לך את הצעתי מניסיון אישי שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיקים

ד''ר מאיר קסטנבאום
    08/08/2010

טיקים יכולים להיות מוטורים (מערבים תנועה מסוימת) או ווקלים (השמעת קולות)
    הטיקים נוטים להיות סטראוטיפיים כלומר לחזור על עצמם בצורה דומה אצל אותו אדם.
    בהחלט קיימים טיפולים תרופתיים להקל על התופעה.
    תדירות טיקים מושפעת גם מסטרס.
    מומלץ לפנות לנוירולוג ובמידה והדבר גורם לפגיעה תפקודית משמעותית יש אפשרות לטפל בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו