מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הינה הסיכום של ה-EMG שעשיתייצחק08/08/2010
אני מבקש הסבר לכך
ואני מבקש סליחה אים הוצפתם כי אני לא כל כך שולט ברזי המחשב
סיכום
בבדיקה NCT קיימת עדות לפולינוירוופתיה מוערבת יותר סנסורית אקסונלית.
בהשוואה לבדיקתינו מ-2009 לא חל שיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת EMG
ד''ר מאיר קסטנבאום08/08/2010הבדיקה מראה שקיימת פולינוירופתיה כלומר פגיעה במספר עצבים, יותר פגיעה תחושתית מאשר מוטורית.
קיימות סיבות רבות לפגיעות עצביות ביניהם סכרת, חוסר ויטמינים, מחלות של מערכת העצבים המרכזית, פגיעה עקב תרופות מסוימות.
מומלץ לשוב לנוירולוג המטפל לצורך החלטה על המשך בירור לסיבת הפגיעה העצבית וטיפול במידה וקיימות תלונות על כאבים בעלי אופי עצבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחלות שאתה מציין אני לעולם לא חלית
יצחק10/08/2010בהן:-----סכרת, חוסר ויטמינים, מחלות של מערכת העצבים המרכזית, פגיעה עקב תרופות מסויימות
לגבי התרופות הכל ניבדק כבר הן ע"י רופא המש' והן ע"י האורטופד שבחן זאת היטיב אצלןו במחשב ,לי אין חוסר ויטמינים יתכן והיתפתח לאחרונה כתוצאה מהיצרות חמורה לא מולדת של ע.ש האיבחון ניתן לי לפני כשנה מפרופ'' זערור הוא בעצמו ניוכירורג ,ברצוני לדעת האים יתכן שהזמן והפחד שלי לניתוח עמוד השידרה הזמן גרם נזק נוירולוגי שיכול להיות שזה בילתי הפיך ?ראה ד"ר לפני הרבה שנים המימשל האמריקאי הוציא את וויוקס מרשימת התרופות המוכרות ,האים התרופה ליריקה יכולה אולי לגרום לי בעיות שכאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי שאבין האים נאורתרפיה זו מילה
יצחק10/08/2010חלופית להכל בא לי מהראש ואני בעצם לא סובל מכלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן אני מתקן :לפולינויר
יצחק10/08/2010נכון לומר זאת כמו שצויין בתיקון למעלה: פולינוירוופתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישו יודע איך אני מקבל
יצחק10/08/2010חוות דעת שניה כי בקופ"ח גמרתי כבר את שלושת האפשרויות שניתנו לי ואילו רעייתי ובנותי לעולם לא הישתמשו בכך מישהוא מכיר איזו שהיא אפשרות לקבל חוות דעת שניה לאחר שמיציתי כבר את שלושת האפשרויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מקבל תשובה לשאלה הזו
יצחק11/08/2010הרי תמיד מזה שנים כואב לי הגב ויש בידי שני הודעות הסותרות אחת את השנייה השנייה קובעת בוודאות ואילו הראשונה קו בעת שיש רק סימנים לפולי' הזה לעולם לא הייתה לי בעייה של סכרת או בעיות עים תרופות אני לוקח משכחי כאבים שניבדקו טוב טוב ע"י רופאים שאין הינגשות ביניהן וגם תופעות הלוואי שלהם הן לא פגעו בי מעולם ובכן מה קורא כאן האים אין לי היצרות בעמוד שידרה או יש האים אני סתם "קוטר"שכל הזמן מתלונן על כאבים ומיגבלות במשך שנים ורק עכשיו פיתאום ניקבע ע"י איבחון אחד כי אני בעצם לוקה בפולי הזה? חברה תהיו רציניים קצת ותנו לי קצת קרידיט שבמלא גילי כ-62 אני יכול לדעת מה כואב לי או לא ? והכאב הזה מטריף אותי כבר שנים מה לעשות? בבקשה, תן לי תשובה דוקטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום11/08/2010פולינוירופתיה כפי שציינתי יכולה להיגרם מסיבות רבות.
פעמים רבות לא מוצאים את הסיבה לכך למרות בירור מקיף.
גם ללא מציאת הסיבה לבעיה הצבית ניתן לטפל בסימפטומים.
ליריקה הוא טיפול מקובל לכאבים נוירופתים, כלומר ממקור עצבי.
החלטה על הטיפול צריכה להיות בתיאום בינך ובין הנוירולוג המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אני כבר כמה שנים
יצחק12/08/2010מטופל בליריקה התחלתי עים וויוקס לאחר שהורד מהמדפים בארץ התחלתי טיפול עים אתופן ולאחר מכן עים ליריקה ועים אוקסיקונטין וזריקות לישבנים מה עוד אני צריך לעשות הכאב אינו מרפה ממני וכתוצאה מהכאב וכדי להימנע ממנו גם חוסר תזוזה רק הכרחית , אוכל וכיו"ב וטיפול רפואי שעליו אני לא מוותר ולא אוותר לעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)