כאבים ולחץ בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ולחץ בראש
    ריקי
    10/08/2010

שלום, לפני חמישה חודשים הובחנתי כסובלת מחרדה ודיכאון אני מטופלת בלוסטרל וקלונקס להרגעה.
    כאבי הראש התחילו לפני חמישה חודשים מעין תחושת כבדות, לחץ, ופעימות חזקות בראש, ביצעו לי במרץ סיטי ראש שהיה תקין, הייתי אצל כל רופא אפשרי, עיניים, נוירולוגים 3 פעמים ואף אוזן גרון והכל היה תקין.
    הכאבים ממשיכים לי ומחמירים במיוחד לחץ בראש באוזניים ובאף, ויש לי 2 נקודות (אני חושבת שזה בקודקודים או בתומכי צוואר) אך במיוחד השמאלית שיש לי בהן מעין תחושה של שריפה, וכאב חד, זה תוקף אותי לעיתים קרובות.
    בנוסף בזמן כל מאמץ הכי קטן הראש מתחיל לפעום ולכאוב ולפעמים אני מתעוררת בלילה כי יש הרגשת רעידות בראש ואני ממש מרגישה שהראש רועד לי, זה קורה לי גם במהלך היום.

אני כבר לא יודעת מה לעשות, האם יש צורך בבדיקת MRI? האם זה קשור לשרירים? תזונה? צוואר?

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ולחץ בראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    11/08/2010

כאבי ראש יכולים להיגרם מסיבות רבות.
    העובדה שנבדקת ע"י 3 נוירולוגים וביצעת CT מוח ללא ממצא מוחי מפחיתה מאוד את האפשרות לתהליך מבני מוחי כסיבה לכאבי הראש.
    סטרס נפשי יכול כמובן להשפיע על כאבי הראש.
    ניתן לפנות למרפאת כאב ראש במרכז רפואי גדול לצורך קבלת יעוץ לגבי טיפול מניעתי לכאב והקלת כאב באמצעים נוספים כגון עיסוי רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו