עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    טלי
    15/08/2010

היי ערב טוב .
    אבא שלי עבר אירוע מוחי לפני כחודש הוא לא זוכר אותנו האם זאת תופעה נורמלית שעוברת או מצב קבוע וכן שהאני נפגשת איתי הוא מדבר אלי בצרפתית אולם הוא דובר את השפה אך אני לא ובבית אף פעם לא דיברו שפה זה האם זה חולף או גם דבר קבוע יש לי המון שאלות שנראות די לא קשורות מי יכול לענות לי הרופאים מדברים אלי בכללית אך לא מפרטים למה ? תודה זקקוה נואשות לתשובות הללו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• אירוע מוחי

ד''ר אבי גדות
    22/08/2010

אירוע מוחי יכול להתאפיין בצורות רבות כתלות במקום שעבר פגיעה כתוצאה מאספקת דם לא תקינה.
    במקרה של פגיעה באזורי השפה, תתכן פגיעה בשפה ולעיתים אדם עובר לדבר בשפה בה דיבר בעבר.
    חוסר זיהוי או תופעות נוספות אותם ציינת יכולים להיות גם כן תופעות הקשורות לנזק מוחי כתוצאה מאירוע מוחי.
    ככלל המהלך לאחר אירוע מוחי הוא של שיפור אך לא ניתן לאמר מה תהיה מידת השיפור.
    מידת השיפור תלויה במצבו הבסיסי של האדם, בגודל האיזור שניזוק, מצב כלי הדם המוחיים וגורמי סיכון אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו