מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האים יכול להיות קשר בין כאבייצחק22/08/2010
גב קשים עים אבחנה של היצירות קשה של עמוד השידרה ופריצת דיסק , ובין בעיות נאורולוגיות כמו קפיצות לא רצוניות של יד שמאל או רגל שמאל או היתכווצות כל הגוף, נישלל ארוע מוחי. אני מאוד סובלת הומלץ לי בזמנו לפני כשנתיים לעשות ניתוח בגב אבל אני מאוד מפחדת מיזה כי אני לא יודעת מה יהייה בסופו של דבר אני מאוד סובלת מכך,אני מבקשת מימך עיצה רפואית ולא כאילו אני צריכה להגיע אל מירפאת הכאב, היות ואני מטופלת במירפאת כאב בצפון הארץ שם אני מתגוררת,כוב לי הגב אנא מימך תני לי איזה טיפ מה עלי לעשות ?חוץ מלהגיע למרכז הארץ גם כך קשה לי מאוד היות ואני כבר לא נוהגת מזה כשלוש שנים ואין לי אבחנה חד משמעית ממה אני סובלת מלבד אותה היצרות קשה בעמוד השידרה שאיבחן זאת פרופסור מאוד ידוע בצפון הארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר איתן אוריאל23/08/2010צר לי אולם מבלי לבצע בדיקה גופנית ולעבור על בדיקות ההדמיה אינני יכול לקבוע את מידת התועלת בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)