האים יכול להיות קשר בין כאבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האים יכול להיות קשר בין כאבי
    יצחק
    22/08/2010

גב קשים עים אבחנה של היצירות קשה של עמוד השידרה ופריצת דיסק , ובין בעיות נאורולוגיות כמו קפיצות לא רצוניות של יד שמאל או רגל שמאל או היתכווצות כל הגוף, נישלל ארוע מוחי. אני מאוד סובלת הומלץ לי בזמנו לפני כשנתיים לעשות ניתוח בגב אבל אני מאוד מפחדת מיזה כי אני לא יודעת מה יהייה בסופו של דבר אני מאוד סובלת מכך,אני מבקשת מימך עיצה רפואית ולא כאילו אני צריכה להגיע אל מירפאת הכאב, היות ואני מטופלת במירפאת כאב בצפון הארץ שם אני מתגוררת,כוב לי הגב אנא מימך תני לי איזה טיפ מה עלי לעשות ?חוץ מלהגיע למרכז הארץ גם כך קשה לי מאוד היות ואני כבר לא נוהגת מזה כשלוש שנים ואין לי אבחנה חד משמעית ממה אני סובלת מלבד אותה היצרות קשה בעמוד השידרה שאיבחן זאת פרופסור מאוד ידוע בצפון הארץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר איתן אוריאל
    23/08/2010

צר לי אולם מבלי לבצע בדיקה גופנית ולעבור על בדיקות ההדמיה אינני יכול לקבוע את מידת התועלת בניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו