מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה קשור למכה בראש?אריאלה22/08/2010
לפני 19 חודשים קיבלתי מכה מאד חזקה בראש- בצד האחורי .לא הפנו אותי לבדיקות בשל המכה בראש.
בקור ובלחץ נפשי הרגשתי לחצים בגולגות.עוד לפני ארוע tia שחוויתי
לפני חודש היה לי ארוע של הפרעות ראיה ודבור למשך 5-10 דק
שאלותי
1.האם יתכן שהמכה יצרה קרישי דם בכלי הדם המוחיים
.או אולי נוצר עיוות בכלי הדם שמונע זרימת דם
האם יתכן שכעת זה בא לידי ביטוי בtia?
2.האם בדיקת mri יכולה לגלות בעיות הקימות בכלי הדם המוחיים כתוצאה מהנפילה
3. כיצד אני יכולה למנוע ארוע מוחי נוסף--- אני לוקחת מיקרופירין 100מ"ג?
4. יש לי לחצים בראש שמאד מלחיצים ומטרידים אותי . זה בנוסף לכאב תמידי בשולי הראש קרוב לצוואר. האם הלחצים קשורים באיזה אופן לארוע המוחי הקל [אם זה בכלל היה ארוע מוחי- הרופאים אומרים בודאות של 50 % שזה היה ארוע.
הבדיקות ct, הולטר לב , דופלר קארוטיס תקינות
בct הדבר היחיד שהנו חריג"רושם להרחבה קלה של חדרי המוח הלטרליים"
אשמח אם תוכלו להתיחס ל4 השאלות שלהלן .תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה
ד''ר איתן אוריאל23/08/2010חבלות ראש וצואר עשויות לגרום לקרע חלקי בכלי דם בצואר (דיסקציה) ולאירוע מוחי אולם פער הזמנים בין החבלה לאירוע איננו סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)